Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yikiyf

Dlaczego ta kobieta się tak patrzy?

Polecane posty

Gość yikiyf

CZYSTA CIEKAWOŚĆ jej córka zginęła ponad rok temu była 2 lata starsza ode mnie. Moja mama z tą kobietą znają się od szkoły sredniej,a ja tej dziewczyny w ogóle nie kojarzylam choc wiekszosc znajomych mamy chociaz wzrokowo zapamietuje a tu nic... i mieszkala kolo mnie na dodatek...ale do sedna.. Ona pracuje w sklepie z moja mama... I ile razy bym nie przyszła, czy sama czy z mamą to ciągle mnie obserwuje..Ciągle..nie że zerknie..rozmawia z moją mamą a patrzy na mnie.. Albo stalam dzisiaj miedzy regalami to mialam wrazenie ze patrzyla..bo wyszla z kasy i stanela kawalek dalej,na przeciwko tego regalu i patrzyla- po co,na kogo? jak bylam tam sama... no i rozsiane ekspedientki po sklepie wykladajace towar..raczej z nimi pogadac nie chciała... Kiedys ojciec tej dziewczyny ktory w przeciwienstwie do matki mnie na oczy nie widział, na ulicy przygladal mi sie dlugo mialam wrazenie ze lekko sie usmiecha... moja mama nie wie tez dlaczego, sama zauwazyla ze ona sie przygląda, nie jestem podobna wcale, totalne przeciwienstwo no moze oprocz dlugosci i koloru wlosow..ten ojciec jej też się patrzył wtedy aż ciary mi przeszły bo wiem ze on ciągle o niej mysli i tak pomyslalam wtedy moze widzac mloda dziewczyne widzi w niej swoją córkę?

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak naprawdę to są Twoi prrawdziwi rodzice. A ci których do tej pory za nich uważałaś adoptowali Cię :)

Gość yikiyf
co Ty za glupoty mowisz:) na jakiej podstawie tak sadzisz?

Gość zanudzony
yikiyf tez tak sądzę, to moga być naprawdę twoi rodzice biologiczni, trochę mniej prawdopodobne aby ojciec zmarłej dziewczyny miał romans z Twoją matką i jest twoim biologicznym,a jego zona czyli matka tej zmarłej ŚP wie o tym i teraz brakuje jej córki i przelewa uczucie na Ciebie, choć szczerze to znam rózne przypadki a jeden na własnej skórze doświadczyłem.

Gość yikiyf
Sensownie piszesz ale nie mysle zeby tak było.. Jestem podobna do ojca, mam identyczny nos, oczy i spojrzenie tez,tak jak ta zmarla miala spojrzenie swojej matki i oczy... Po mamie nie wiele mam,ale widzialam zdjecia jeszcze jak byla ze mna w ciazy ..

Gość zanudzony
nie do końca można stwierdzić na 100 procent, ale to moze jej matka to twoja biologiczna matka, romans z twoim ojcem a jej ojciec o tym wie, to podobnie jak u mnie ale nie do końca, są jeszcze inne możliwości. pomyśl i nastaw się na rozmowe z tymi ludzmi, bo wydaje mi sie ze to jest nieuniknione, a swoją drogą to zrób to jak najszybciej tylko z głowa, bo kiedy bedzie za późno to taka możliwość może prysnąć, popytaj delikatnie matkę jakiś znajomych coś ale ostrożnie i wtedy może pojawi sie jakiś punkt rozpoczecia...

Gość zanudzony
yikiyf jesli chcesz to możemy porozmawiac, chetnie pomoge , doradze, ile dam rade, chciałbym Tobie pomóc, jak tak to moje gg: 3919268. Pozdrawiam ciepło.