Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Co drugi Polak nie ma wlasnego mieszkania - podaje ONET

Polecane posty

Gość SNap

Jakie debilstwo - druga polowa ma po prostu domy

Gość HMS..CDRS...Petard
Czy wiesz że w Krakowie na sprzedaż wystawionych jest więcej mieszkań, niż samochodów wystawionych na sprzedaż w Krakowie i całej Małopolsce? :D Taka moja własna analiza rynku mieszkaniowego. źródło- wikipedia:D:D:D

Gość huihiuhi
No ja nie mam wlasnego mieszkania, bo niby skad? Niestety nie posiadam ani bogatych rodzicow, ani dziadkow, ktorzy by zostawili mi swoje mieszkanie

Gość HMS..CDRS...Petard
tfu... allegro rzecz jasna:D

Gość budowniczypodziemi
mieszkac w wilczej jamie i tyle

Gość ano,mało kogo
stać zeby dostac wogóle kredyt albo odziedziczyc po kims z rodziny. Teraz młodym jest bardzo cięzko,jak ktoś jest bystry to wyjezdza na kilka lat za granicę i zarobi na mieszkanie/dom,bo tu w PL nie ma na to szans.

Gość HMS..CDRS...Petard
Natomiast w 2011r. wydano tyle pozwoleń pod budowy co łącznie w latach 2009 i 2010 Wiecie co to oznacza?:D:D:D

Gość budowniczypodziemi
no tak pewnie chodzi o zime ? bo teraz straszna dlatego chca wybudowac tego wiecej

bo polski sektor bankowy nie ucierpial na kryzysie...bo byl o wiele bardziej ostrozny w dawnaiu kredytów niż banki np w usa... a teraz polska się buduje , banki łatwiej daja kredyty wiem bo kuznka wziela wlasnie na blizniaka i nie mieli problemow z mezem.

Gość HMS..CDRS...Petard
W krótszej perspektywie oznacza to budowanie coraz to mniejszych „apartamentów, bo „darmowe wycieczki, które pozwalały nie obniżać ceny za metr już się skończyły. W perspektywie dwóch lat. Mieszkanka będą w cenie 2400 za m2... ...nie licząc wielkiej płyty, tak modnej podobno ostatnimi czasy:D

wiecie ilu jest alkoholików milionerów?///???? :D np roników którzy klepali biede przez lata a sprzedali ziemie pod gigantyczne osiedla pod warszawa czy gdzies i teraz maja kasy nie do przepicia.... znam taki przypadek... zona pani jaguarem jezdzi, w wili wielkiej mieszka a mąż z kolegai pod monopolowym siedzi caly dzien i chcleje. nie zabrnaia mu bo liczy na to ze szybciej wykituje i bedzie miala spokoj

Gość HMS..CDRS...Petard
Powiem więcej. Już niebawem rynek zalany zostanie dodatkowo mieszkankami kredyciarzy, którym w oczywisty sposób nie uda się spłacić 300 rat po 3000 złotych:D Banki zrobią wszystko żeby odzyskać część pieniędzy. Pozdrawiam kredyciarzy:D Podziękujcie Aaronowi Bucholtzowi i bankierom z pod znaku gwiazdy dawida