Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

W czym śpią wasze dzieci?W co ubrane? +/-11 miesięcy:)

Polecane posty

Podziwiam te mamy które śpią ze swoimi dzieciaczkami... ja bym nie dała rady... jak czasami małą przynosiłam do nas do łóżka, bo miała gorszą noc to za nic w świecie zasnąć, bo miałam od razu przed oczami to jak ją zgniatam, albo ręką uderzę przez sen... i kończyło się an tym, że wracała do łóżeczka...

NAsze grzejniki mają prawie 40 lat więc odpowietrzanie nic nie da niestety.A wymieniać nie będziemy bo się budujemy - w nowym domu będą nowe:) JA na początku bałam się spać z synem ale teraz już nie - mam bardzo płytki sen i budzę się jak się przewraca.Nie wysypiam się to prawda ale syn spać w łóżeczku niechce a jak jest tak zimno to nie mam ochoty marznąć pół nocy by go przyzwyczaić do spania samemu:POciepli się to przeniosę go do jego łóżeczka:)

Gość a ja powiem tak,że
moja córeczka 11 mies śpi albo w pajacyku albo w piżamce ale zakładał jej pod piżamkę body na ramiączkach i skarpetki cieniutkie bo boję sie,że sie rozkopie i zmarznie:)

Mój syn co prawda się nie rozkpuje ale takie pozyje ma do spania że hoho:P Potrafi spać w poprzek łóżka:PTyłkiem do mnie głowa do taty i odwrotnie:P

No ja tez mialam takie stare antyczne grube rury ale kupilam mieszkanie do remontu i zaraz wszystko robilam ;D łącznie z wylewkami ;) I teraz mam piekne grzejniczki tylko w lazience musze zmienic bo mam zajebisty chromowany ale jest za mały i mam zimno w lazience;/ ale cóż . A to duzy domek stawiasz;> A kiedy planujesz go "wyrzucic " do swojego lzka;>

Gość rutynam
Body z krótkim rękawem na to góra od piżamki i rajstopy no i śpi w śpiworku, czasami body, skarpetki i pajacyk. różnie.

Domek nie będzie duży:)Około 100m2 - ciasny ale własny:) A do łóżeczka będę go przyzwyczajać gdy się cieplej zrobi bo teraz w nocy strach z łóżka wyłazić:P