Gość Paulis_pyta_POMOCY Napisano Luty 8, 2012 Mam 17 Lat waga - 57kg wzrost- 155cm Chciałabym schudnąć przynajmniej 8kg Jakieś porady ? znacie jakąś skuteczną dietę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe,,,,, Napisano Luty 8, 2012 przejdz na chleb i wode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulis_pyta_POMOCY Napisano Luty 8, 2012 ... może coś mądrzejszego ? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka_puchatka 0 Napisano Luty 8, 2012 w twoim wieku najlepiej zwiększyć wysiłek fizyczny i ograniczyć słodycze oraz wysokotłuszczowe pokarmy. dieta bardziej zaszkodzi niż pomoże. moja siostra ( lat 19 ) właśnie się do tego zastosowała i w miesiąc schudła prawie 5 kg. diety zostaw sobie na później:) powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulis_pyta_POMOCY Napisano Luty 8, 2012 jedzenie pumpernikielu zamiast zwykłego chleba coś pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka_puchatka 0 Napisano Luty 8, 2012 ciemne, pełnoziarniste pieczywo zawsze jest lepsze niż białe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulis_pyta_POMOCY Napisano Luty 8, 2012 od dziś zaczynam, ostatnio sporo przytyłam.. ogolnie kocham slodycze, chipsy ... ale za 3 mieś, wesele siostry- chce ladnie wygladac, bez tego brzucha...\ masz moze jeszcze jakies wskazowki ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach