Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkidziewczynki

Uspokójcie mnie. Jechać do lekarza?

Polecane posty

Gość malinkidziewczynki

Jestem w 10 tc. Boli mnie brzuch. Pierwszy raz. Nie podbrzusze, ale gdzieś w okolicach pępka, trochę pod. Nie wydaje się być twardy. Jechać do lekarza? Nie krwawię. Jakby coś się złego działto, to bym krwawiła? Czy niekoniecznie?

kochana ja wlasnie w 10tyg mialam tak samo i pojechalam do szpitala wszytsko z dzieckiem bylo ok ale zosatwili mnie na obserwcji

Gość Jo------anna
Położyłam się i lepiej, ale coś kuje

Gość Jo------anna
Z 10 minut, leżę...

Gość ciezaroweczka xxx
jestem w 10 tyd.i 4 dni ale na szczescie nie mam takich dolegliwosci, moze poprostu macica sie poszerza?

Gość rumianek dzbanek
Lekarzem nie jestem, ale moim zdaniem macica się rozciąga, stąd te bóle. Weź no-spę, nie zaszkodzi. Mnie brzuch bolał i to mocno od początku ciąży. Z dzieckiem wszystko ok. Gdyby było krwawienie to byłby powód do zmartwienia.

Gość Jo------anna
Ale właśnie to nie podbrzusze, to gdzieś w okolicach pępka, co jest dziwne, Wcześniej bolały mnie jajniki, ale to nie to miejsce, dlatego jestem zaskoczona..

Gość O ja nie mogę....
Autorko, ja myśle, ze ty już trochę przewrażiwiona jesteś, codziennie masz nowe sensacje. Moze po prostu się zrelaksuj i spróbuj uspokoić?

Gość rumianek dzbanek
No to tym lepiej, że nie podbrzusze.

Gość Jo------anna
No, codziennie coś, wczoraj miałam wysypkę, dzisiaj niewiele już z niej zostało.

Gość rumianek dzbanek
Jeszcze niejedno cię w ciąży zaskoczy ;) Później pewnie będziesz się martwić o usg w 12 tygodniu, później połowkowe i obciążenie glukozą, później ruchy dziecka...

Jo....anna co chwila coś ci jest wczoraj była pokrzywka dzisiaj bóle. Trochę histeryzujesz wyluzuj, wmawiasz sobie i doszukujesz się problemu. Weż nospę i zajmij sie czymś bo non stop czegoś się doszukujesz aż w końcu sie doszukasz. Spokojnie

joanna wydaje mi sie ze bardzo przezywasz to wszytsko i dlatego tak wszystko cie boli szczyka kuje i wogole

Gość Jo------anna
Pewnie macie rację, poleżę i na pewno przejdzie. To pierwsza ciąża, a ja z natury histeryczka. ;)

Gość Jo------anna
Dzięki dziewczyny, postaram się tak nie przezywać i nie panikować. :)

Gość Jo------anna
Dziś robiłam te badania astap i alap i diastaze w surowicy, wyniki jutro, a usg i wizyta 20 lutego.

Gość Jo------anna
Na pewno tak zrobie, zwlaszcza ze to bedzie usg genetyczne :)

Gość Jo------anna
mam nadzieję. :) Znając siebie, to pewnie tak będzie :D

Gość do autorki.......
a głowka cie nie boli? powieka nie skacze? a moze cos cie strzyka w kosciach? wow....nie? dzifffne:D

osz, a ja tam rozumiem... na początku ciąży też mnie wszystko atakowało i martwiło... bóle miałam silne, plamienie, wysypka taka, że szok itp... i chyba przez to trafiłam na kafe - szukałam podobnych wątków - aż osiadłam na dobre :) głowa do góry, początki bywają trudne, ale potem powinno być z górki! :D

osz, a ja tam rozumiem... na początku ciąży też mnie wszystko atakowało i martwiło... bóle miałam silne, plamienie, wysypka taka, że szok itp... i chyba przez to trafiłam na kafe - szukałam podobnych wątków - aż osiadłam na dobre :) głowa do góry, początki bywają trudne, ale potem powinno być z górki! :D

Gość Młoda...przesadzasz
Joanno, zamiast zakładać codziennie nowy temat pls załóż jeden pod tytulem " ciąża Joanny, codzień nowa dolegliwość" i wpisuj sie tam. Obiecuję, że będziemy cie odwiedzać. I przestan panikowac bo takie zamartwianie sie niczemu nie sluzy. Tylko dzieciaka stresujesz niepotrzebnie