andzia_18 0 Napisano Luty 8, 2012 Witam, tak sie zastanawiam czy jedzac potrawy przygotowane na parze, pijac czerwona herbatke i cwiczac dam rade stracic na wadze? aaa oczywiscie nie slodze herbatki. a na sniadanie jem np,musli z jogurtem albo kefirem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 8, 2012 ile ważysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia_18 0 Napisano Luty 8, 2012 mam 170cm i waze 78 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 8, 2012 a jak wcześniej jadłaś? i od kiedy dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia_18 0 Napisano Luty 8, 2012 jadlam dosyc normalnie, z tym ze mialam slabosc do czekolady... od 3 dni staram sie jesc mniej, bez cukru i tluszczu. dopiero zamierzam zaczac diete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 8, 2012 yhm. ja jak widzisz jestem na diecie od 2 stycznia. ubyło już 7,5kg więc jest skuteczna. i sama ustalam co jem, nie jestem na jakiejś specjalnej diecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia_18 0 Napisano Luty 8, 2012 czy ktos jeszcze moze sie wypowiedziec na ten temat? moze ktos z was juz probowal takiej diety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia_18 0 Napisano Luty 8, 2012 nikt nie stosowal takiej diety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia_18 0 Napisano Luty 9, 2012 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grillcenter.pl Napisano Luty 9, 2012 Ja bardzo lubię gotować ryby oraz ryż na parze,smakuje naprawde wyśmienicie. i mogę polecić. Trzeba mieć tylko jedna rzecz,a mianowicie dobry parowar. Pozdrawiam www.Grillcenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach