Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezaroweczka xxx

CV po angielsku...PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość ciezaroweczka xxx

Potrzebuje przetlumaczyc do cv na jezyk ang..nastepujace szkoly i kierunki 1. Technikum mechaniczne Kierunek technik mechanik Budowy maszyn 2.monter Remontu Kotłów + Spawacz Starszy monter remontu kotłów 3.Umiejetności Spawacz metoda spawania 311 oraz P1G Montazysta rusztowan budowlanych Montazysta instalacjii hydraulicznicznych - TE+CE multyrama Cu-Lut Miekki Twardy PCV i PP zgrzewanie i inne. Prawo jazdy kategoria A,B Czy moze mi ktos pomoc? Potrzebuje pomoc znalezc prace tacie..

Gość różowa Ms
czemu nie przetłumaczysz ze słownikiem?

Gość ciezaroweczka xxx
staram sie ale nie ma wszystkiego

Gość :)))))))))))))))))))))))))
translator google najlepszy :) Nawet jeśli nie wszystko będzie idealnie napisane po angielsku to przecież nic się nie stanie. Pracodawca zrozumie nawet Twoje Kali chcieć Kali mieć.

Gość różowa Ms
translator pisze głupoty dlatego z niego bym zrezygnowała i lepiej iść z tym do tłumacza jak wypisać głupoty do szefa i sie wstydzić póxniej

Gość :)))))))))))))))))))))))))
ależ oczywiście, masz rację. Najlepiej iść do tłumacza! Ale jeśli ktoś prosi o przetłumaczenie CV na kafe, to lepiej mu polecić translator bo wiadomo, że do tłumacza nie pójdzie.

Gość ciezaroweczka xxx
kurcze wlasnie, nie maja bardzo kasy zeby biegac po tlumaczach, tata szuka pracy

Gość różowa Ms
no to idź do kolegi,koleżanki dobrej z anglika niech ci pomoże🖐️

Gość Laly_ann
Ja jestem na anglistyce więc mogę pomóc, ale nic za darmo nie ma :]

Gość ciezaroweczka xxx
laly ann wiesz ze jakbym nie potrzebowala za darmo to bym poszla do tlumacza, moi rodzice sa w trudnej sytuacji i potrzebuje pomocy za darmo..wiec jesli nie chcesz jej udzielic to trudno

Gość różowa Ms
a co ma ci dać za to?chyba tylko plusa i ,,dzieki,,bo przez neta jedynie tyle może ci dać:classic_cool:

Gość Laly_ann
Przecież nie pobrałabym od ciebie 50zł . Można było spokojnie ...

Gość różowa Ms
na pierwsze mam to bedzie ,,Technical School of mechanical,,-technikum mechaniczne, ,,technican mechanic,Mechanical Engineering,,-technik mechanik budowa maszyn P.S nie wiem czy dobrze,to ze słownika

Gość różowa Ms
2.Monter remontu kotłów to ,,fitter boiler repairs,, spawacz to ,,welder,, starszy monter remontu kotłów-,,Senior fitter repairing boilers,, 3.umiejętności-skills: spawacz-welder metoda spawania- welding method 311 and P1G Montazysta rusztowan budowlanych- Editor scaffolding Montazysta instalacjii hydraulicznicznych-Editor hydraulic system zgrzewanie i inne-welding and other Prawo jazdy kategoria A i B-Driving license category A,B

Gość różowa Ms
powinno być dobrze,wszystko ze słownika angielskiego wzięłam,starałam się ci pomóc za darmo:)

Gość ciezaroweczka xxx
dzuiekuje rozowa ms tez niektore znalazlam..ale niektore inaczej 1. technican machanic of heavy mechine 2. fitter mechanic of boilers a montazysta rusztowan bylo assembler construction. wiec nie wiem ktore bedzie poprawniej, ale bardzo ci dziekuje za bezinteresowna pomoc;)

Gość różowa Ms
ależ nie ma sprawy;)ja nie jestem materialistką,zawsze chce pomagać,he he,wpisz jak tobie będzie pasowało

Gość upupupapapapa!!!!!!1
;QQQQQQ