Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudiah

Prosze o pomoc

Polecane posty

Prosze o rade , niedawno współżyłam z facetem nie doszło do stosunku pełnego , jestem dziewica i nie doszło do przerwania błony , ale jednak mam obawy ze mogłam zajsc w ciaze ... wytrysk był na zewnątrz wiec nie miał kontaktu z narzadami . Na dodatek spóźnia mi sie okres .;- ( bylismy bez zabezpieczenia

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
pomoc potrzebna

Gość polegalu
dziewczyno gdize ty masz głowe, zeby bez zabezpieczenia uprawiać sex! ja rozumiem ze mogliscie mieć chcice ale ze az tak!

Gość mama córeczki
Po co drugi raz zakładasz ten sam temat?????????????????????? Oczywiście że możesz być w ciąży...nawet jeśli nie było wytrysku. Jest coś takiego jak preejakulat, który często właśnie takie niedoświadczone dziewczynki jak Ty zapładnia, bo nie wiecie że coś takiego istenieje. Co ma w ogóle do rzeczy, to że jesteś (a właściwie byłaś) dziewicą?? Nawet jeśli facet dotknął Cię penisem przy wejściu do pochwy, to możesz zajść w ciążę, bo błona nie jest przeszkodą. A skąd wiesz że masz jeszcze błonę dziewiczą? Nie każdy odczuwa jej pęknięcie jako jakiś ogromny ból i nie zawsze też towarzyszy temu krew.