Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingastyle

Czy wasze "nastki" uważałyby to za obciach??

Polecane posty

Gość kingastyle

Mam taką "nastkę" w domu.(13lat z ogonkiem) Chodzi mi o pewien ciuch, to znaczy bawełniane,dziecięce rajtki. Wiadomo,że w pewnym wieku dziewczyny już unikają ich jako obciachowych i jak tylko mogą spychają je na młódsze siory itp. Kinga też gdzieś od roku była tego zdania i raczej starał się ubieać już w leginy,albo jak już rajtki to lajcrowe. Jest niestety jedynaczką i raczej nie mogła obdarować swoimi bawełnianymi rajstopami nikogo :/ Po cichu, nosiła je nadal, trochę kręcąc nosem. ale po drobnej selekcji zostawiła sobie 4 pary takich najwiekszych ,żeby je po prostu znosić do końca. W tę zimę mroz i widok rozchorowanych kumpeli przekonał ją nagle ,że to zostawienie kilku par dziecięcych rajtuz było dobrym ruchem,bo jakoś wywineła się przemrożeniom i zaziębieniom. :D Niedawno trafiłam takie wzorzyste,bardziej dziewczęco-młodzieżowe z tej firmy http://500700500.pl/galleries/sesja_fotograficzna_z_dziecmi_3_pl i po rozmowie z Młodą kupiłam jej kilka par. Ciekawa jestem jak to jest u innych.

Gość the best quality
SŁABA TA REKLAMA:O spadaj

Gość kingastyle
Przepraszam,nie chciałam,żeby t otak zabrzmiało. Dobra,niech to usuną i po problemie.

Gość 1991Ola1991

Ja mam 28 lat i tez nosze bawelniane rajstopy nie majac z tym problemu

Gość 93ii

Bawelniane rajstopy niekoniecznie musza byc dzieciece. Sama nosze w okresie zimy

Gość Anka54

Zimą moja 15letnia corka nosi do szkoły bawełniane rajstopy i nikomu z nas nie pszyszło nigdy do głowy że to miałby być obciach.

Gość Diana76
Dnia 25.09.2019 o 17:38, Gość Anka54 napisał:

Zimą moja 15letnia corka nosi do szkoły bawełniane rajstopy i nikomu z nas nie pszyszło nigdy do głowy że to miałby być obciach.

Moja córka ma 17 lat i też ubiera rajstopy z bawełny. Bez zandych problemow 🙂

Gość Gosc

Jak mialam 13 lat czyli cwierc wieku temu to byl obciach, teraz je uwielbiam zima, nosze i pod spodnie i do spodnicy.Tak w wieku licealnym sie do nich powraca, "trudny wiek" 12-15 musi miec gole kostki.Chyba ...enki, spodnice i pantofelki to tez obciach, za moich czasow dziewczyny nosily dzinsy z martensami nawet w lato 30 stopni, cieple rajstopy to ta sama kategoria