Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perlowa9292

POMOŻECIE! WSPARCIE WSKAZANE...zdrowe jedzenie

Polecane posty

Gość perlowa9292

Muszę zrzucic 5 kg i zmienic styl odżywiania na lepszy. Mam zamiar jutro zaczac tak : Ś N I A D A N I E kawa naturalna plus kromka macy(dobrze zapycha) ŚNIADANIE II owoc (pomarańcza albo jabłko) OBIAD piers z kurczaka ugotowana plus pomidor KOLACJA jak będę mocno głodna to ugotowane jajo jak nie to woda z dużą ilością cytryny BĘDĘ codziennie informowała o ew. postępach wpadkach MARZĘ aby powrócic do dawnej wagi potrzebuję tego żeby lepiej się czuc powoli wpadam w depresje ;/

Hej Perlowa :) a ile właściwie u Ciebie teraz na liczniku ? bo ja mam do zrzucenia już jakieś 4 kilo ale idzie mi jak krew z nosa niestety ;/ Właściwie dla mnie ważniejsze są obwody bo ćwiczę na siłowni wiec muszę liczyć się z tym , ze będę coraz cięższa i cięższa a Ty jakie masz plan na pozbycie się znienawidzonych kilogramów??? Jaka jest twoja waga i wymiary?

Gość wwrrr
To nie jest zdrowe jedzenie. To jest glodowa dieta. Owoc to nie posilek. Kromka macy to tez nie posilek. Zacznij jesc. Zaloze sie, ze nie przytylas dlatego, ze na sniadanie jadlas 2 kromki macy a na kolacje 2 jajka.