Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekły i zły

Córka koleżanki jest ze mną w ciąży

Polecane posty

Gość nie idź do domu
zabierz się za matkę, i tak wszystko zostanie w rodzinie. ale charakterku to nie zazdroszczę leszczyku :P :classic_cool: oczywiście czyta się na tym forum lepsze prowokacje, ale ta jest tak głupia, że aż w dupie strzyka :D

Gość Matka 16-latki
,,Nie chcę być niemiły, no ale kurcze, nabroiłeś równo. D**a w trok i stań na wysokości zadania" Co masz na myśli ?

Żeby to jakoś jak facet załatwił. Ja osobiście bym poszedł z tą małolatą do jej mamy, usiadł w trójkę, wyjaśnił co wyszło, no i coś by można było pomyśleć. Mam wrażenie że autor najchętniej by wysłał kochanke żeby mamie wszystko powiedziała, a jego w ogóle tu nie ma:)

Gość Wściekły i zły
Wiem, że nawarzyłem piwa i muszę go wypić, jednak cóż, młoda też jest winna tej sytuacji. Do Tanga trzeba dwojga.

No, to prawda jak najbardziej. Naprawdę nie wiem co możesz zrobić poza przyznaniem się do prawdy, i załatwieniem żeby wszyscy byli w miarę zadowoleni. Sytuację masz samą w sobie wybitnie trudną, i nie masz chyba za bardzo innego wyjścia. Dziecko będzie, wszyscy się dowiedzą i tak, kwestia od kogo, i w jaki sposób. Na pocieszenie, faceci na pewno Cię zrozumieją wśród znajomych;)

Gość american express
"młoda" i owszem jest winna, ale gdyby nie ty, to ona by była niewinna jak skowronek, a teraz brak ci chłopie jaj i zachowujesz się jak pizda

Gość didikop
No nie , nie wierze ze probujesz obarczyc odpowiedzialnoscia niepelnoletnia dziewczyne . Wiesz co , jestes gnojkiem i tchorzem , Ty w tym pieprzniku byles osoba dorosle i doswiadczona , mysle ze zdajesz sobie sprawe z konsekwencji jakie sie ponosi wykorzystujac nieletnie i naiwne nastolatki . Ja na miejscu jej matki zglosilabym na policje , poniewaz jestes pedofilem i predytorem seksualnym , twoje miejsce jest w wiezieniu . Nic Ci nie pozostalo jak wziasc wine na siebie i prosic o wybaczenie , bo inaczej mozesz skonczyc w pierdlu .

Gość adgmskbgd
Nie może, bo z osobą, która ma 16 lat można uprawiać seks legalnie- niestety, a dziewczyna ma 17. Ja bym się na twoim miejsu bardziej jej ojcem przejmowała

Gość Matka 16-latki
Nie wiem jakim typem kobiety jest twoja koleżanka, na ile może ją przerazić ciąża córki... Ja np ciągle biorę pod uwagę to,że mogę szybko babcią zostać, mimo,iż dużo rozmawiam z córką na ten temat, na temat antykoncepcji...

Tak naprawdę dość dziwne jest że chciała iść do łóżka z facetem o dwadzieścia kilka lat starszym, i to znajomym mamy. Cóż, nie świadczy o niej to za dobrze, bo widać ze to żadna miłość wielka nie była:)

Gość Matka 16-latki
Coś mi się zdaje,że matka ją sama wychowuje i brak jej było bliskości ojca...stąd zapewne fascynacja.... Autorze mam rację?

Hm, jeśli tak to trafiłaś w dzisiątkę Matka16, sam mam była dziewczynę bez ojca, i faktycznie to sprawia że o wiele łatwiej idą do łóżka we wczesnym wieku, i desperacko potrzebują uczucia od facetów.

Gość adgmskbgd
Andy, uwierz że naprawdę można się zakochać w facecie 20 lat starszym. Choć to, że na kochanka wybrała znajomego matki to faktycznie dziwne

Gość Matka 16-latki
No chyba że dziecko nie jest twoje...bierzesz to pod uwagę? Masz stabilną sytuację finansową i może chcieć cię wrobić w ojcostwo...też tak może być...

Gość adgmskbgd
To z kolei jest uogólnianie, że wcześnie idą z kimś do łóżka. Co do tego, że wybierają partnerów starszych, to faktycznie dużo w tym prawdy

Gość poiuytghjfbcdaszcf
Stary i głupi. Nie wiesz, że konsekwencją seksu może być ciąża? Jeżeli jeszcze nie jesteś mężczyzną, to stań się nim teraz i weź odpowiedzialność za swój czyn. Proste.

adgm Zgadzam się że można się zakochać, natomiast najczęściej takie związki mają mało z miłością wspólnego. Natomiast jeśli na serio ludzie się kochają, to faktycznie, nawet 20 lat różnicy to znośnie:) Jednak po zachowaniu autora żeby 17 latka najlepiej mamie wszystko powiedziała, a on najlepiej uda że go nie ma, nie sądzę żeby uczucia poza pożądaniem tu wchodziły w gre;)

Gość Matka 16-latki
Czyli co ma ożenić się z nią? Wtedy będzie odpowiedzialny? Nie i jeszcze raz nie.To by było najgorsze co by zrobił...

adgm A, czytałem ostatnio ze badali dziewczyny bez ojców, i generalnie są duże różnice, np chyba o 50% częściej zaczynają życie seksualne w jakimśtam młodym wieku, o 80% częściej rozwodzą się, i 160% częściej są samotnymi matkami. I chyba o ciążach też było, że z 30-40% częściej zachodzą w ciąże przed 20stką. Więc to nie tylko stereotypy.

Gość adgmskbgd
I to się właśnie może nazywać miłością jednostronna ;] I ze strony autora faktycznie chyba jej nie ma...tu to raczej fascynacja tym, że taka młoda dziewczyna zainteresowała się jego osobą.

Gość poiuytghjfbcdaszcf
Lepiej, żeby był to syn, bo masz pedofilskie zapędy. Matka tej dziewczynki powinna Ci jaja obciąć.

Gość adgmskbgd
Pewnie tak jest. Podejrzewam, że sporo jest takich przypadków. Ja się opieram na sowim przykładzie, bo też wychowałam się bez ojca. Co prawda mam 20 lat i nie mogę stwierdzić czy się w przyszłości nie rozwiodę i nie będę samotną matką, ale mam nadzieję, że mnie to ominie

Gość Matka 16-latki
Matka tej dziewczynki powinna Ci jaja obciąć. Nie zgadzam się z tym.Jej córka też ponosi za to winę

Nikt o małżeństwie nie mówi, ale niech chociaż jej trochę pomoże w tej sytuacji. Prawda taka ze to dziewczyna jest załatwiona na cacy, jego co najwyżej będzie to kosztować na jakieś alimenty, albo pomoc dla dziecka. A Ona załatwiła sobie całe życie. Niech chociaż jej pomoże pogadać z mamą, i niech coś ustalą, niech "kochance" pomaga jakoś kurcze no. Fakt jest taki, że to stary facet powinien dbać o to żeby nic z tego nie wyszło, a jak widać nie umiał zadbać o antykoncepcję jakąś, i załatwił 17 latkę, która będzie teraz tak naprawdę samotną matką.

Gość Matka 16-latki
adgmskbgd bycie samotną matką ma też swoje plusy :-)

Gość ŁÓMATOKOCHANA00000000
A córkę też posuwasz? Pedofilia jest karalna.

Gość adgmskbgd
Matko 16-latki- rozsądna z ciebie kobieta. Z Andy'm też się zgadzam. Myślę, że powinniście oboje załatwić sprawę z matką dziewczyny. Chyba, że ona woli inaczej. Nie zrzucaj na niej całej odpowiedzialności

Gość Matka 16-latki
Andy3188 O tym,że mają razem powiedzieć to już pisałam...nigdy w życiu sama, bo ją matka połknie :-)

Gość Prowokacja 0987
i to marna

Gość adgmskbgd
Ja jednak wolałabym nie. Moja mama akurat wychowywała mnie sama, bo mój tata zginął w wypadku. Myślę, że nieźle sobie poradziła ;), jednak wiem, że łatwiej i lepiej by jej było z nim.