Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirri

Ból podczas......

Polecane posty

Gość kirri

Podczas stosunku tzn kiedy moj chłopak wchodzi we mnie odczówam ból straszny ból jak podczas pierwszego razu.zaznacze ze uprawiamy seks juz 2 lata. Ten ból znika po jego kilku ruchach lecz nie zawsze on sie pojawia. Czy któras z Was ma równiez taki problem?Jesli tak to moze poradzcie co robic jak sobie z tym poradzic czy to moze byc cos powaznego?prosze o powazne odpowiedzi.

jak na sucho wchodzi to zawsze zaboli, trochę więcej pieszczoty i bedzie ok

liże Cię przed seksem? ile trwa Wasza gra wstępna?

Gość kirri
czy wchdzi na sucho( a zadko sie to zdaza) i czy nie bol tez sie pojawia, co robic?

Gość kirri
to zalezy czasmen nasza gra wstepna trwa nawet godzine podczas któej on robi dobrze jezykiem....miałyscie taki problem?

może poduszeczkę pod biodra będziesz uniesiona lekko i łatwiej ww ciebie wejdzie

ale boli Cię samo wejście do pochwy, czy w środku? może po prostu jest duży, a rzadko się kochacie? Albo... nie rozdziewiczył Cię jeszcz do końca? ;) bo i tak się zdarza, że dopiero poród pozbawia kobietę "warstwy ostatecznej" :D

Gość ciekawska:)
boli kiedy wchodzi do srodka.a moze własnie chodzi o czesotliwosc stosunku bo kochamy sie raz w tygodniu poniewaz mieszkamy od iebie kawałek.To moze miec wpływ? czytałam kiedys ze kobieta kochała sie ze swoim chłopakiem kilka lat a jak poszła do ginekologa po tabletki to okazało sie ze jest dziewica...zonk...:/

ja miałam ten problem, że jak 3-4 dni przerwy miałam z partnerem, a był pokaźnych rozmiarów, to bolało na początku, pierwsze kilka ruchów właśnie. Niech spróbuje najpierw pieścić Cię palcem, później dwoma, powinno pomóc. A jeśli nie, to do gina, bo może to też być jakaś infekcja ;)