Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malamimi27

Różowa bielizna

Polecane posty

Panie nosicie rozowa bielizne? A wy panowie lubicie damska bielizne w tym kolorze?

ja nie noszę, kojarzy mi się z tandetą i solarami, chyba, że przygaszony, pudrowy róż, ale to już inny temat ;)

wytłumaczyć Ci mechanizm powstawania skojarzeń? :D jeśli chcesz, nie ma problemu ;) A co do teo konkretnego skojarzenia, to, w wielkim skrócie: mieszkałam kiedyś w akademiku, a pokój dzieliłam z prostytutką, cała jej bielizna była albo różowa, albo żółta. W takich żarówiastych odcieniach. No i takiej właśnie nie noszę ;)

Gość ciekawska:)
Ja uwielbiam czarna bieliznę podkreśla ładnie opaleniznę jezeli kobieta ja ma:) dodac do tego czarne pończoszki i pas do nich i facet lezy:)

no, to on leży i jemu stoi :D

malamimi27 wskaż mi, gdzie tak napisałam? Napisałam, że kojarzy mi się to z tandetą i npisałam, co jest przyczyną. Używaj czasem tej nieemocjonalnej półkuli, nawet, jeśli jesteś kobietą - to nie boli :)

A mnie się podoba różowy kolor, a bielizna chyba też tylko raczej w jasnym odcieniu:)

myslę ze cielesny kolor bielizny jest tandetny.Bielizna ma byc ozdoba ma wzbudzac pożadanie jej właścicielki :P

tzn pozadanie ma wzbudzac na facecie:)

D mnie się wydawało, że bielizna po to by ukryć krocze i piersi:)

Gość byle coooo
ja lubię zdejmować bieliznę nie przeszkadza mi kolor.

Gość byle coooo
oczywiście z żony.

Gość Malka 8977
A moim zdaniem bielizna może być zarówno komfortowa jak i seksowna. Wszystko zależy od tego gdzie kupujemy oraz jakiej jest jakości,to podstawowa sprawa. Weźmy np te komplety http://www.koyot.eu/komplety-bielizny-c-84_265.html są wygodne i bardzo sexi.

Dla mnie to jakby ktoras z was kobietki ubrala rozowa koronkowa bielizne do tego ponczoszki i szpileki to obiecuje ze jestem do.waszych uslug

Gość somekindofmonster
różowa? nigdy,przenigdy!

ja uwielbiam zdejmować kobietom majtki :-) bardzo mnie to kręci :-) wiecie może dlaczego ?a kolor nie ma wtedy znaczenia (byle nie z fugą):-)

różowa bielizna fajnie podkreśla opaleniznę i to w każdym odcieniu, ja uważam że każdy ma prawo wyboru, a o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli macie problem z tym co inni pomyślą jak ją kupujecie można to zrobić przez neta. Ja kupuje i polecam http://ekskluzywna.pl/bielizna-damska mają naprawdę duży wybór, i można kupować bez zahamowań ;)