Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

pomocyy brwiii!!!!

Polecane posty

Gość pomocyy

pomocyy! mam problem z brwiami:( zawsze mialam ladny ksztalt brwi ale ktoregos razu za mocno je wydepilowalam i teraz mam brzydkie cienkie brwi.co mam zrobic zeby mialy swoj dawny ksztalt?mam czekac az calkowicie mi zarosna i nadac ksztalt im od nowa?czy co bo jzu jestem bezsilna..;/ czekalam az mi troche odrosna depilowalalm ale nadal sa waskie i brzydkie;/

Gość 1234567891011kvf
hmm.....a musisz je depilować ???? idz do kosmetyczki ona ci doradzi zrobi co trzeba .....nie rób nic sama

Gość pomocyy
no zawsze sobie wyrywalam brwi zeby byly ladne , prawie kazda kobieta tak robi tylko w pewnym momencie przesadzilam i mam cienkie;/

Gość 1234567891011kvf
to idz do kosmetyczki

Gość pomocyy
myslalam ze ktos mi tu doradzi;/

Gość dziś na pomarańczowo
zgól wszystko jak leci maszynką, taką zwykłą. wiem, że brzmi kretyńsko, ale brwi Ci odrosną po kilku dniach, a co najważniejsze, będą rosły w jednym i tym samym kierunku (po wyskubaniu odrastają nieco inaczej niż naturalnie). wtedy nadaj im nowy kształt, a ewentualne nienaturalne odrosty przytnij nożyczkami. a dopóki nie odrosną rysuj sobie kredką, byle nie czarną. wybierz brąz, grafit. odcień w zależności od naturalnego koloru

Gość 1234567891011kvf
tak dziala psychika ludzka masz teraz pewnie inne brwi przez to czujesz sie zle .......pewnie gdyby takie brwi byly modne to inaczej bys na to patrzała....bedzie dobrze :) idz jutro do kosmetyczki ....one czynią cuda

Gość pomocyy
nie no zgolenie wszystkich to hard core:D tego nie zrobie, ja wlasnie jais czas temu wkurzylam sie na odrastajace brwi i zgolilam je maszynka.no i za mocno i teraz sie mecze juz mi odrosly normalne ale ciagle je za mocno depiluje bo mam stary ksztalt musze chyba sie calkowicie ''zapuscic'' i wtedy nadac nowy ksztalt

albo jeszcze inaczej. zostaw wszystko na miesiąc, żeby samo odrosło i zafunduj sobie długą grzywkę, przykryje linię brwi i nie będzie widać. później je wymodelujesz. bez sensu wydawać kasę na kosmetyczkę, która przecież i tak nie zwróci Ci wyskubanych włosków.

Gość pomocyy
niee to nie zalezy od mody poprostu wiem ze mam za cienkie nawet znajomi mi zwracaja uwage i chce to naprawic:(

Gość 1234567891011kvf
sa rozne sposoby tez pewnie by brwi szybciej rosly :)

taa kosmetyczki czynią cuda :D haha może powinnam była nią zostać, bo już nieraz poprawiałam koleżankom coś po "kosmetyczkach". wiem, jestem hardcorowa, ale moje metody działają. wszystko wymaga czasu, ja to wiem i do tego się stosuję.

Gość pomocyy
mysle ze poprostu zostawie wszystko tak jak jest poczekam az odrosnie i nadam nowy ksztalt.tylko na grzywke sie nie zdecyduje.nie wiem bede chodzila najwzyej z takimi krzkami:D

Gość 1234567891011kvf
brwi posmaruj olejem rycynowym....tak inni doradzają :)

Gość 1234567891011kvf
hmm,...jezeli im duzo zaplacisz to zrobia dla ciebie wszystko co tylko jest możliwe....ale trzeba isc do dobrej kosmetyczki

Gość fenOMEN
Ureguluj kredką. Dobierz kolor do barwy naturalnych brwi (lub do koloru makijażu) i nadaj ładny kształt :)