Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość btuyuybyuiyyu

znowu mnie czeka depilacja :/

Polecane posty

Gość btuyuybyuiyyu

wiem, że muszę siędzisiaj wydepilować bo inaczej będę cierpiała z bólu jak mi za dużo włosków odrośnie. depiluję się cała czyli nogi, pachy i depilacja hollywoodzka. nawet się przyzwyczaiłam. czasem można zostawić tylko wzorek. do kosmetyczki bym nie poszla bo raz, że drogo a dwa, że mi szybko włosy odrastają i nie chciałabym by mi ktoś obcy tam zaglądał. poza tym po depilacji ciało jest jak u niemowlaka i uwielbiam to u siebie. depiluje się ktoś z was elektrycznym na dole? próbowałam pastą cukrową ale to dopiero był ból! to była makabra. :/ na środki chemiczne i zwykłą maszynkę mam uczulenie. zaopatrzyłam się w dobre depilatory i mam spokój. jeden mam pod wodę, drugi podróżny, trzeci z nasadką lodową, czwarty z szeroką głowicą, trymer i golarki. :P to brzmi pewnie jak wyznania masochistki. ;)

Gość norizz
Ja się wczoraj cała wydepilowałam pastą cukrową. Nogi, paszki, całe krocze. Bolało jak diabli. Szczególnie pachy i cipka. Dziś jestem już gładziutka. Ale skóra na cipce nadal obolała. Jakbym miała siniaka. :O No ale na 3 tygodnie święty spokój. :D

Gość żona spod ogona
ja się już przyzwyczaiłam i nawet depilacja bikini mnie już tak bardzo nie boli :)

Gość kra-m
Nie lubicie jak was partner goli?

Gość norizz
Że niby ma pastę za mnie zrywać? Za seksowne to to nie jest. :P