Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lela***

chińskie tabletki MEIZITANG na odchudzanie

Polecane posty

Gość lela***

Czy ktoś je stosowałł? Kilkoro znajomych je brało i byli zadowoleni, schudli , choć przyznawali, że czuli się po nich tak, jakby wypili parę kaw. Czy ktoś może mi coś więcej o nich napisać? Byłabym wdzięczna!

Gość ###!
uważaj,po tych tabletkach bedziesz łatwa............................................................................................................................................?

Gość ewdfq3
niszcza organizm, sa trucizna,

Gość pierniczekzpolewa
trzeba pamietac zeby pic duzo wody brac magnez no i jesc bo nie chce sie po nich zupelnie ale trzeba sue zmusic wtedy nie ma dolegliwosci ubocznych

Gość sluchaj taka oferte
uzalezniaja i wystepuja po nich zmiany psychosomatyczne, doradzam

Gość lela***
Kolega, który używa tych tabletek, faktycznie po nich schudł 4 kilogramy w miesiąc. Mówił, że nie chciało mu sie po nich jeść, a jesli jadł, to najadał się małą porcją. Facet dużo pracuje, ma rodzinę, nie zauważyłam po nim jakiś zmian w zachowaniu.

gdzies juz slyszalam o tych tabletkach ja kiedys bralam lide sciagnieta z aten kumpela mi zalatwila i powiem wam ze mialam po nich trzaski czułam sie jak bym wypila z 15 kaw z jednej strony leniwa zmeczona a z 2 pobudzona GDZIE MOZNA TE TABLETKI KUPIC ? BEZ PRZEKRETU JAKIEGOS , SA DOSTEPNE W APTECE?

Gość kamillllllla millllla
sprawdź na allegro, w sklepach ze zdrową żywnością ciotce znajoma za granica kupowała i przysyłała

Gość jolineee
ludzieeee pzreiez o tym tabletkach bylo glosno nie bierzcie tego sa one robione na pochodnych amfetaminy dlatego czuje sie pobudzenie i zero apatytu. chcecie schudnac to cwiczcie i zdrowo sie odzywiajscie. nie bierzcie tego syfuu myslcie troche :O

to pochodna amfetaminy, jakim trzeba być nieświadomym zagrożeń żeby to brać? to może od razu kupicie od jakiegoś ćpuna czystą amfę?

Gość ćpaku
odsprzedałaby mi któraś z was 2-3 tabletki :classic_cool:

Po co truć się chemią?! Nie lepiej biegać,chodzić na basen, jazda na rowerze,po prostu używać sport,oraz zdrowo się odżywiać.Ja dzięki temu schudłam 6kg.przez 2 miesiące..Potem dziwicie skąd tyle nowotworów?1 Takie wynalazki są powodem zachorowań, jeszcze te chinskie badziewia używacie?!

Gość gość
dokładnie, jak już chcemy brać suplementy to lepiej coś polskiego, co jest zatwierdzone i bezpieczne. polecam Wam przetestowanie slimcea. koleżanka kiedyś próbowała i miała pozytywne odczucia. nie wiem ile schudła dokładnie ale pojedyncza kuracja jej wystarczyła.

Gość gość
Doskonałym suplementem jest zielony jęczmień Green Barley Slim. To produkt w 100% naturalny i skuteczny. Świetnie reguluje metabolizm, spala tkankę tłuszczową i wzmacnia i odżywia cały organizm. Ja dzięki niemu schudłam 14 kilo w 3 miesiące i efekt utrzymuje się do dzisiaj.

Gość Eri8
Zdecydowanie najlepszy jest http://go-slim.pl/ - nie ma suplementu, który skuteczniej spala tłuszcz i wzmacnia kondycję organizmu. Poczytajcie sobie o jego właściwościach.

Gość gość
Sibutramina – organiczny związek chemiczny stosowany jako lek anorektyczny (hamujący łaknienie) w leczeniu otyłości (obesitas). Mechanizm działania polega na hamowaniu wychwytu zwrotnego noradrenaliny, serotoniny i dopaminy. Nasila poposiłkowe uczucie sytości oraz zwiększa wydatek energetyczny, prawdopodobnie zwiększając termogenezę, co łącznie prowadzi do zmniejszenia masy ciała nawet do 25 kg/ m-c

Gość gość
brałam te tabletki . schudłam bardzo dużo. ale nie trzeba być nad inteligentem , żeby po nie długim czasie zauważyć , że nie są to zioła .Po tych tabletkach nie masz w ogóle apetytu a za to bardzo dużo energii (nie wiadomo skąd , skoro nic nie jesz) , i bardzo dużo skutków ubocznych , które uzależnione są od wieku i stanu zdrowia. Tabletki zawierają substancje psychoaktywne które działają na mózg . niestety niektórych uzależniają , innych rujnują zdrowotnie. a co najważniejsze z punktu widzenia osoby odchudzającej się , nie działają bez końca. Po jakimś czasie dawka przestaje działać i niestety następuje efekt jojo i zrujnowane zdrowie.

Gość gość
Na temat tych i podobnych tabletek był program w telewizji . Przedstawiono tam całą prawdę o tych specyfikach. Ale myślę że ci co je brali dobrze wiedzą o co chodzi.

Gość gośćff
Nie wiem czy ufam chińskim specyfikom. Wolę coś co specjalista mnie przepisze. Ja dostałam od trenera suplementy therm line fast , fajny bezpieczny , naturalny skład. W połączeniu z Cardio bardzo szybko pale tłuszczyk.

Gość gość
Witam. Jadłam meizitang dwa razy. schudłam o 12k. Byłam zadowolona. Jedyne żeby go stosować trzeba wiedzieć czy niemalże nadciśnienia i czy serce wprzódy czy niema żadnych dolegliwości. Chętnie bym je kupiłam znowu. Efekt trwać 4 lista. Byłam chuda wchodziłam w każde ubranko. Fakt jest taki że w czasie użycia meizitang to jesteś pobudzony. Masz dużo energii. No i ja niemogłam zasnąć wcześniej maks 12

Gość gość
Gdzie kupowaliscie te tabletki macie jakis sprawdzony namiar?