Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osiągne cel!

Ocencie mnie- dobrze czy źle?

Polecane posty

Gość Osiągne cel!

Oto mój dzisiejszy jadłospis: Rano miseczka owsianki z bananem- obliczyłam ze ok 350 kcal kawa niestety słodzona -1,5 łyżeczki cukru :( Około 13-14 Serek wiejski z jakąś bułeczką ewentualnie omlet z bułeczką i około 18 obiad, ale nie wiem co będzie ale pewnie albo ziemniaki i jakieś mięsko z surówką lub jakaś zupa. Chcę schudnąć 5 kg, co mam zmienić? Dodam że nie zaeży mi na nagłej zmianie wagi, ale powolnym odchudzaniu

Gość do dupyyyyyyyyy
Buleczka i ziemniaki do kosza zamiast tego kromka cie,nego pieczywa a do obiadu zamiast zienikaów warzywa na ciepło

Gość Osiągne cel!
Hm no tak, a ja tak kocham te bułeczki :) Ale dzięki za odpowiedź, postaram się odrzucić te swoje smakołyki.

Gość Kola25
Dorzuć do tego twojego jadłospisu białko. http://www.feminafit.pl/products/171/p/528 Zwiększ w swojej diecie spożycie białka i będzie git. Lekka dieta Dukana - tylko bez przesady. Pamiętaj o wypiciu min 1,5 litra wody. Powodzenia

Gość Grillcenter.pl
Co prawda masz w jadłospisie banana,ale polecałabym więcej owoców jak jabłko oraz jakiś jogurt między posiłkami,może być truskawkowy. Oczywiście taki z 0% tłuszczu. Pozdrawiam www.Grillcenter.pl

Gość wwrrr
0% tluszczu, a za to 50% cukru. Osiagne cel - dziwne, ze przy takim jadlospisie dorobilas sie 5 kg nadwagi. Dodaj warzyw i bialka (jogurt to nie bialko), np orzechy do owsianki, zastap biale pieczywo ciemnym, stopniowo zmniejszaj ilosc cukru w kawie, i da rade!

Gość jo-jo-jo-jo-
jogurt to nie bialko haahhaahahahah

Gość Osiągne cel!
Wcześniej jadłam więcej słodyczy, np po obiedzie zawsze jakiś cukierek, batonik itd i ogólnie nie zważałam na to co jem. Ale odkąd zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne moja waga wzrosła o 5 kg, teraz ważę 55 kg przy wzroście 159. Lecz niestety przy podobnym jadłospisie jak podałam waga ani drgnie, dodam ze co dzień jeżdżę na rowerze stacjonarnym ok 30 minut i rozciągam się. Ogólnie nadwagi nie mam ale nie czuje się dobrze, poza tym moje nogi zaczęły przypominać jakieś klopsy i to jest najgorsze.

Gość trawiasta
wydaje mi się że za mało warzyw