Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ktora chce wszystko :)

czy to mozliwe ???

Polecane posty

Witam dziewczyny ! :) Jestem tu nowa i chciałabym Was prosić o radę :) Ostatnią miesiączkę miałam 26 stycznia, natomiast 08 lutego kochalismy sie. Moje cykle są w granicach 31-35 dni i z tego co wyliczyłam to miałam dni płodne, bo również też obserwowałam swój śluz, który był przezroczysty i rozciągliwy. Przez ostatnie 2 dni mam czasami kłucie jajnika tak jak przed miesiączką, wiem ze to zawczesnie aby c kolwiek wymyslac ale jak myslicie kiedy najszybciej moge zrobic test i czy moglam "zaliczyc" "wpadke" b. bym chciala :) Pozdrawiam prosze bez zlosliwych docinek :)

Gość mlk
test najwcześniej 2 tyg. po stosunku a najlepiej po terminie okresu. :)

Gość PITILNKA
8 luty byl wczoraj, jeszcze mogla nawet nie dojsc do ewwntualnego zaplodnienia, a ty juz "masz objawy"??????

Gość test zrób
dopiero w dniu kiedy powinnaś dostać @.

Postaram się nie być złośliwa:D Powiedź mi jak sobie wyobrażasz że masz objawy ciąży po jednym dniu od stosunku:D Jak do zapłodnienia dochodzi w ciągu nawet 5 dni?

Gość jA TY WYLICZYŁAŚ ŻE WCZORAJ
miałaś płodne.Wczoraj miałaś 13 dc a skoro masz cykle 31-35 dni to nie mogło być owulacji.Przy 35 dniowych owulacja wypada mniej więcej w 21 dc. a 31 w 17 bo zazwyczaj owulacja występuje na 12-16 dni przed miesiączką.To co ty obliczyłaś to dla cyklu 28-dniowego.

nie pisalam o objawach CIAZY pytalam sie o objawach owulacji czy to mozliwe ze mialam wczoraj - PRZEPRASZAM jesli zle zadalam pytanie :)

Najpierw naucz się cyklu porządnie potem myśl o ciąży.Śluz płodny występuje też na parę dni przed owulacją.Trzeba obserwować kiedy jest jego szczyt.Bo śluz ''dojrzewa''

chodzi mi o to, ze mam nie regularne @ ostatnio mialam tak po odstawieniu tab: 1 - 28d 2- 35d 3 -31d 4 - 28d 5 - 35d dlatego mam taki problem ze ciezko ustalic mi owulacje ale biorac pod uwage bol jajnika i sluz

a dzis mam sluz metny i malo - sluz jako bialko rozciagliwy mialam 3 dni wczoraj ostatni

Napisałaś że masz między 31 a 35 dni!Zdecyduj się!

Gość mejrrra
jA TY WYLICZYŁAŚ ŻE WCZORAJ - owulacja wystepuje w polowie cyklu, Wiec przy cyklu 31 dni owulacja wystepuje okolo 15 - 16 dnia a przy cyklu 35 dniowym owulacja jest okolo 17 - 18 dnia, a nie 21! Dlaczego wprowadzasz w blad?

tak jak podalam wyzej mam takie cykle od 28 de 35d

Owulacja występuje w połowie cyklu 28 dniowego.I napisałam(doczytaj sobie)że występuje około 12-16 dni PRZED MIESIĄCZKĄ.O tym że jest w 21 dc napisałam orientacyjnie i to też sobie doczytaj bo wiedzę że masz jakieś problemy z czytaniem.

ja zadalam takie: czy mozliwe, ze wczoraj mialam owulacje? nawet jak wyliczam dni plodne to wychodzi od 7/02 do 15/02 przy cyklach 35 dniowych a jeli dni plodne licze na 28d to wychodzi od 04/02 do 12/02 i nie wiem ile dni bedzie mial ten cykl dlatego pytam czy to mozliwe

przepraszam za brak skladni zdan ale jestem w pracy

przepraszam za zle podanie dlugosci cyku

Gość mlk
z pierwszego postu nie wynikało że pytasz o owulację.

wiem dlatego przeprosilam z zle pytanie

Gość anarchia__
Jeśli badasz sobie śluz to dobrze. Ale dodatkowo mogę Ci polecić mikroskop owulacyjny, będziesz pewniejsza swoich dni płodnych :)

Gość ta ktora wszystko chce :)
dlatego sie zdziwilam, ze to juz pojawil sie sluz ale to tez z jednej strony sobie tlumacze, ze jesli mam takie odstepy w cyklach od 28 de 35 to chyba wszystko mozliwe

Gość mi sie wydaje tak
mi sie wydaje ze wszystko jest mozliwe moze sie okazac ze ten @biedziesz miala jako 28dc to by sie zgadzalo. Autorko poczekaj spokojnie do dnia @ albo 28 albo 35 dc i zrob test. Zycze powodzenia :)