Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkm&am

taka wielka wiare progagujecie a wypelniacie slowa Boze?

Polecane posty

Gość lkm&am

milosc blizniemu prawda uczciwosc dobro wybaczenie? bo jakos na codzien nie widze zwlaszcza punktu 1

Gość ewwwwwwwwa
wypraszam sobie, zawiozłam kocyk Madzi

Gość I belive in GOD
Ty nie pytaj sie innych tylko popatrz na siebie.

Gość lkm&am
ja nie jestem wierzaca:)

Gość I belive in GOD
Ale ja sie o to nie pytalem. To ze jestes neiwierzaca nie znaczy ze te rzeczy ktore napisalas ciebie nie dotycza.

Gość lkm&am
to sa przykazania katolikow mnie nie powinny dotyczyc ale jednak jetsem taka osoba bo mam sumienie nie tylko glosno krzyczana wiare a za skora ten wasz diabel

Gość I belive in GOD
Dlaczego nie wpoinny dotyczyc. Wiec inni ludzie ktorzy nie wierza w Boga moga robic co chca tak ? Jesli nie wierzysz w Boga to w co wierzysz.

Gość uyiuiu
katolicy usunęli drugie przykazanie sa dwa przykazania o których mówił Jezus a potwierdziły one dekalog Mojzeszowy 1. Miłowac Boga - wiec nie czcic bozków , z szacunkiem odnosic sie do Boga jak do Ojca który jest miłoscią 2. Miłowac blizniego - a w sklad niego wchodza : nie mordowac , nie krasc , nie cudzołozyc etc

Gość uyiuiu
aby słuchac własnego sumienia trzeba najpierw owe sumienie wyszkolic na podstawie Pisma sw a nie swieckich , ludzkich poglądów

Gość lkm&am
w co wierze? hmm w sumie chyba w przeznaczenie, los a uwazam sie za dobrego czlowieka:o nie zdradzam nie oszukuje nie jestem zawistna i nie chce ukamieniowac blizniego za potkniecie jego;P

Gość I belive in GOD
no to chyba czy napewno ?? a co to jest ten los i przeznaczenie

Gość lkm&amp
na pewno i jestem lepszym czlowiekiem niz wiekszosc polskich katoli zreszta wystarczy popatrzec wokol

Gość I belive in GOD
masz na mysli katoli czy chrzescijan bo to taka mala roznica jest. Ale chyab masz na mysli katoli co sie wydzierali gdzie krzyz postawic prawda ??

Gość lkm&amp
znasz dobrych skromnych ludzi?? ja znam co tydzien do kosciola nie lataja zbyt wierzacy nie sa za to sa dobrymi ludzmi MOZNA!

Gość I belive in GOD
No oczywiscie ze mozna. To ze ktos chodzi do kosciola nie znaczy ze wierzy w Boga i odwrotnie. Co to znaczy zbyt wierzacy nie sa. Drogi sa dwie, albo sie wierzy w Boga albo nie. To jest proste. Albo jest sie dobrym czlowiekiem albo zlym.