Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sam sie boje...

Spadł krzyz u dziecka w pokoju

Polecane posty

Gość juz sam sie boje...

Od miesiaca corka ma 3 latka zaczela budzic sie w nocy z płaczem. Mowi ze sie boi ,ale nie mowi czego. Nigdy sie nie budzila spi sama w pokoju od jakiegos czasuprzy zapalonym swietle , z maskotkami w łózeczku. A dzisiaj jak przyszlam rano do jej pokoju to krzyz który wisiał na scianie lezał obok jej łózeczka metr od sciany na której wisiaj . Nie kłamie bardzo sie przestraszyłam . Mąz oczywiscie powiedzial ze moze bylo w nocy tapnięcie .

Gość Nie paryżanka...
idz do ksiedza, moze trzeba poswiecic pokoj, a moze jakies modlitwy za zmarlych odmowic?

Gość panteeenkaa
ja pier... sama bym się nieźle wystraszyła. Jak masz wodę święconą to chociaż pokrop w pokoju tak na szybko idż z dzieckiem do kościoła w niedziele czy coś.

Gość juz sam sie boje...
no wlasnie ja ogladałam i od tego chbya sie zaczelo nabilam sobie cos do głlowy. Ale krzyz jakby nie bylo lezal na podłodze a nikt go tam nie dał.

Gość juz sam sie boje...
moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość abcdczesiek
z tym żartów nie ma. ja bym radziła obserwować... jesli takie zdarzenia beda sie powtarzały to jedyne wyjście - Kościół

Gość Reudi33
:D

Gość szprotka w oleju
To prowo czy nie?bo nie wiem czy sie wysilac i wypowiadac na ten temat

Jeśli dziecku nic sie nie stało to nie panikuj i nie stresuj dziecka dodatkowo Twoją wiarą w duchy :p

Gość juz sam sie boje...
na szybko wpisałam jakis nick I to nie prowokacja dla was wszystko to prowokacja co wydaje sie dziwne. Poszłam dziasiaj rano do kosciola po wode swieconą i pokropilam pokój i wszystkie pomieszczenia. Ale jaj nigdy takiego czegos nie mialam serio wystraszyłam sie rano jak to zobaczyłam

Gość juz sam sie boje...
wiem wszystko da sie wyjasnic maz twierdzi ze w nocy bylo tapniecie bo pod nami jest kopalnia i fakt czasami cos tam sie czesie . Ale ja tam nie wiem dziwne to .Pomozcie jak cos wiecie.Wiem jak cos dalej bedzie nie tak pojde do ksiedza, Tylko czy on mnie nie uzna za wariatke>:(

Gość szprotka w oleju
Ja mialam tak z moim synkiem,budzil sie w nocy z placzem i krzykiem(!)Kupilam aniolka i krzyzyk w koscielnym sklepie,aniolka przykleilam do lozka,krzyzyk powiesilam na scianie. Przeszlo,ale po kilku dniacch znowu sie budzil...Czasem rano aniolek jest odklejony,nie wiem jaki cudem,bo jest przyklejony na taki mocny klej,ze poezja... Teraz co jakis czas sie w nozy budzi,ostatnio pies szczekal na powietrze i warczal,zapukalo cos trzy razy z szafki i sie uspokoil...Jazda byla na maksa,malo zawalu nie dostalam.Czytalam,ze male dzieci i psy widza duchy...

Gość juz sam sie boje...
słyszalm o tym ze dzieci cos widza , ale ja ogladajac ten głupi horror moze sama to przywołałam do domu bo o tym myslałam .

Gość juz sam sie boje...
tak dokładnie ten horror i sama sie zaczelam bac isc spac sama na gore do sypialni . Mam dom i sie sama strasze myslac o tym. Ale jak pisze krzyza nie ruszałam.

Gość juz sam sie boje...
halo

Kładź krzyż przy łóżeczku, tam gdzie go znalazłaś. Demon boi się krzyża, bo to symbol Jezusa Chrystusa. Krzyż osądza zło i osądza złe istoty. Dlatego się go boją - demony, wampiry, źli ludzie, wszystko co zrobione ze złej materii.

Osobiście nie wierzę w takie metafizyczne historie, ale jeśli się przestraszyłaś i wierzysz w życie pozagrobowe na ziemi to odpraw modlitwę za zmarłych.

Gość srebrny lancuszek
z krzyzem kup i idz poswiec u ksiedza, u mojej bratnicy pomoglo

Gość juz sam sie boje...
ach szkoda gadac bede miec dzisiaj schizy przed spaniem. Kurcze wierze w takie rzeczy ale tez chce byz realistka . Robilam testy ale głowka gwoazdzia jest duza no ni hu hu zeby to samo spadło ale sie nakrecam. Ide pszukac jakies modlitwy na necie.

Gość juz sam sie boje...
ja powiesiłam i spadł

Gość Veeea
Może po prostu potrzebny ksiądz egzorcysta. Są w każdej diecezji, działają bezpłatnie, polecam.

Gość gość
Olej księdza. Kup lawędę, szuszoną, zrób pęczek i obwiaż czerwoną wstążką, powieś koło łóżka. Po tygodniu minie.

Gość gość
Wez silikon albo kropelke i krzyz przyklej do sciany i po temacie Dziecko sie balo bo jest ciemno w pokoju zapal lampe zanim zasnie Myslec trzeba to nie boli