Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ODKUPIĘ

ODKUPIĘ UZYWANY KOMPUTER

Polecane posty

Gość ODKUPIĘ

jestem matką samotnie wychowującą dziecko.pracuje i zarabiam,niestety ojciec dziecka nie płaci alimentów aja z synkiem muszę sobie radzić, odkupię za symboliczną kwotę lub po prostu odpracuję,być może tez ktoś chce się pozbyć niepotrzebnego sprzętu jestem z woj śląskiego okolice Katowic nie proszę o pieniążki, a po prostu o symbloliczne odkupienie sprzetu i możliwość dodatkowej pracy która mogłabym na komputerze po prostu dorabiac,jeśli jest ktos kto mogłby nam pomoc prosze o kontakt na maila

Gość zamiast żebrać
Wystarczy poszukać. Na gumtree jest dział gdzie oddają rzeczy za darmo. A na allegro można kupić używany sprzęt dosłownie za grosze.

Gość ODKUPIĘ
szukalam komputera nie ma a ja pisze ze za symboliczną cenę lub odpracuje-nie zebram!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fdgd
uzywanego komputera nie mam , ale mam monitor do kompa . Działa , ale troche ciemny jest obraz.

Gość ODKUPIĘ
jestem w stanie [poskładac cokolwiek z czescinawet zalezy mi synek potrzebuje tez czasem do szkoly informacji a ja po prostu bym mogła w ten sposob dorobic, skąd jestes ? jesli monitor działa to miałabym już coś moj mai:l madres0202@gmail.com

Gość ODKUPIĘ
aqha i jaka cena za monitor?

Gość fdgd
1250 zl

Gość ODKUPIĘ
potrzebuje pomocy nie dokucznia to mam juz w realu;/