Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopyij jewkrainskiej

Czy sa w londynie polacy ktorzy nie mieszkaja w najgorszych dzielnicah?

Polecane posty

Bo w ogloszeniach widze tylko leyton, stratord, walthamstow, seven sisters, bethnal green, streatham, tooting, croydon, greenford itd. Itp. Miedzy somalia, pokistanem i kongo. Czy mieszka ktos na chelsea, kensington, st. John's wood, hampsted, notting hill, pimlico, holland park, primrose hill ? Czy tylko dojezdzacie tam do restauracji (na sprzatanie)

Gość mieszkam na leyton e10
nie.

Gość mieszkam na leyton e10
leyton jest fajne. Co ci nie pasuje? nie chcesz tam mieszkac to nie mieszkaj :P Simples :P

Gość Vaniliasky15
hahah

Gość a ja na stratford
i sobie chwale. super dojazd wszedzie plus Westfields 🌻 , polska restauracja.

Ale nie mowie o super dojezdzie, polskich 'sklepach' z padlina, kosciele i nie wiem czym tam jeszcze. Nie dostajecie depresji mieszkajac w tych dzielnicach? Tam przeciez nie mieszka ani jeden rodowity anglik. Jedyni biali to polacy.

tak tylko sie pytam,bo wczoraj jak wracalam ze sprzatania z restauracji 2 Dicks in a Chick na Chelsea to widzialam taka polska pare jak wchodzili do ich apartmentu i im zazdroscilam ze moge mieszkac na chelsea i moga sie tym chwalic swoim znajomym z pl i uk.

Ja akurat mam super pracke zalapalam bo u mnie w tej restauracji wlasnie zbieraja dla mnie ogryzki i czesto moge sie pochwalic ze zajadam sie homerami , kaviorem i inny przyprawami.

poza tym chodzi mi o to ,ze szukam jakiegos fajengo murzyna a na leyton, stratord, walthamstow, seven sisters, bethnal green, streatham, tooting, croydon, greenford itd. to prawie sami polacy!!! i nic fajnego nie moza wyhaczyc! gdzie moge sie przeprwoadzic zeby znaelzc jakiegos fajnego czarnego? na chelsea tez nie ma ich durzo.

poza tym to mam takie pytanie : ile zarabiacie? ja dostaje na reke 6.68 czyli calkiem sporo ponad minimum plus rpaca na czarno wiec zadnych podatkow i w ogole no fajnie ale wiecie jestem smutna isamotna ,nie mam z kims sie ta kasa podzielic. nudzi mi sie juz samej chodzic do funciaka. fajnie byloby wyskoczyc gdzies z jakims facetem, i poszalec np.w Netto na Acton.

no ale wlasnie tez nie chce mieszakc gdzie duzo polakow bo poalcy to w ogole tragedia .jakies takiej dewoty zniewiesciale z niewygledna morda i do tego po angielsku nie umiom mowic. chce mieszkac gdzies gdzie jest ladnie i czysto i mogwe sie pochwalic znajomym ze meiszkam w takiej bogatej dzielnicy. nie biednej. ja tam kazdego funta nie pbracam 5 razy zanim go wydam w pzeciwinsitwie to polakow.

Gość johnvonjanuszele
ja zarabiam 6 tysiecy funtow na godzine :* pozdrawiam pracujacych :)

i nie rozumiem jka mozna kupowac w polskui msklepei ta padline! przeciez to wszystko jedzenie jest przygotowane ze starych kur ktore byly przjechane ciagnikiem Zetore 100 i pozniej zeskrapowane z drogi dlutem sieslarskim. a wy to jecie. bleeeeehhhh. ja kupuje tylko i wylacznie w angielskich sklepach takich jak marks na dspencer chyba ze sie spiesze to wtedy wpadne do icelandu tudziesz sejnsburego .ale polski sklep to tylko cholota tam kupuje i plebs. nie ma co ukrywac.

17:48 [zgłoś do usunięcia] johnvonjanuszele ja zarabiam 6 tysiecy funtow na godzine :* pozdrawiam pracujacych ale kurva peirdolisz. napsiz co robisz bo nie wieze.

Gość nauczyciel234
ucze elzbietki polskiego nad tamiza a potem uczymy sie wspolnie w palacu polskich przeklenstw :)

Gość hsisbssih
:D pierdolisz! Te dzielnice które wymieniles niekoniecznie są najlepsze ale za to najdroższe. Hmmm...ciekawe dlaczego Polacy tam nie mieszkają? Może z tego.samego powodu co większość ludzi w UK? Znam Polaków i Brazylijczyków którzy mogą się pochwalić tym że mieszkają w wypasionym domu w Notting Hill. W 16tu w 3pokojowym mieszkaniu...

Gość malymalamalymala
Te dzielnice są burackie a nie najlepsze. Ale każdy ma swoje zdanie. Osobiście nie chciałabym placić 10 tysięcy funtów rocznie za sprzątanie mojego apartamentu i okolic domu...Polacy nie są bogaczami. A chwalenie się rym że robi się zakupy w M&S? :D serio?

Gość sirmarianropacz
tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe tytul hrabiowski nadala mi krolowa dwa lata temu, moje aktywa siegaja dwustu milionow funtow, mieszkam w nothingam w zamku ksiazecym i znam wielu anglikow ktorzy zazdroszcza nam polakom ze przejmujemy wyspy i ich majatki... :) pozdrawiam pozostalych rodakow ktorym sie udalo i teraz sama krolowa wpada do nich na obiadek i trzepie z zachwytu majtorami :) hehe

Gość szczerze???
Tak mieszkam na Leyton. I co z tego? Jest ok jeśli nie spotkam jakiegoś hamskiego polskiego plebsu w dresikach przy Asdzie :D Do nastolatków które mają nasrane w głowach też się przyzwyczailam. Codziennie dojezdzam. Tak samo jak większość moich koleżanek. O dziwo nie tylko polacy dojeżdżają, o dziwo nie dojezdzam na sprzatanie...nigdy nie byłam w M&S bo mam nie po drodze. Ojej i wcale nie czyni mnie to gorsza :D

Gość bsjsuxgff
Tak i hrabia pisze na kafe :D I nie umie używać kompa na tyle że zacięło mu się copy and paste Biedny dresie, miałam kolegę który po proszkach miał takie same fantazje

Gość mieczuslawvonhrabia
jestem hrabia a ty zwyczajnie mi zazdroscisz bo kupujesz w asdzie te swoje promocje nocne a mnie stac na kawior i dorodne dziki ktore zawsze upoluje sobie z wiliamem moim ksieciem :) pozdrawiam mieczyslaw von hrabia danuta pizdo nie podrabiaj mojego nicka :)

Gość bsjsuxgfff
przepraszam cie hrabio to ja jestem dresem szkoda za taki pokrak ze mnie:* buziak:)

Gość bsjsuxgff
wybacz hrabio :) szkoda ze takich jak my nie wpuszczaja do nothingam :)

Mieszkam blisko West Hampstead/Swiss Cottage/Finchley Road. Niestety, nie stac mnie na mieszkanie w samym centrum Londynu. :(

Gość zapraszamdomnie3423
ty w jasnych wlosach u mnie jest duze mieszkanie w centrum londynu zapraszam, mysle ze mieszkanie jak i ja zaspokoja cie w 100 procentach :)

Gość haisfddu
:( kupujesz żarcie w SKLEPIE? nie ma nic lepszego niż caloroczny ogródek i hodowla kurczaków w ogródku 5x5m na tyłach domu . Pieprzyc M&S. I inne sklepy. Ja nawet bym nie chciała mieszkać w centrum, wolę spokojniejsze okolice a jednocześnie niedaleko od centrum

Moje byly tylko 2 pierwsze posty z moim nickiem, a reszta to podszyw, o tym marks& spencer itd. Przeciez zadna z tych dzielnic ktore wymienielem nie sa w centrum tylko w drugiej strefie. Sa poprostu bogate i za drogie dla polakow, zwlaszcza dla tych ktorzy mowia ze sa 'burackie' hahaha! Zaloze sie ze ten kto to napisal mieszka na walthamstow lub tottenham ;)

Gość malymalamalymala
Pomylka mieszkam na Richmond. I bardzo sobie chwale. A te dzielnice są burackie. Dla mnie. Ale to moje zdanie A tak wgl to gdzie mieszkasz autorze i z kad takie obeznanie w tych biedych dzielnicach ( ogłoszenia jeszcze nic teoretycznie o rozmieszczeniu polaków nie mówią :p )

sorry polaczki wszystko mi sie jebie. zmienilem dilera ostatnio i juz sam nie wiem o co chodzi. aleze co? ze jajek nie ma? jak nie, jak ta nowa Kia przeciez jezdzi iw ogole kryzys. ale kurva na chuj mnie wyzywasz? pojebalo cie na calego i kurva chelsea. nie stac.

a do tej co sie mi zazdrosci ze kupuje w M&S= zapieprzaj do swojej Asdy!!! hahahahahahaahahahahahahaha