Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma xyzzzzzzz

pomóżcie kobiety

Polecane posty

Gość niewiadoma xyzzzzzzz

czy wytlumaczy mi ktos jak mam sie golic tam na dole? nigdy tego jeszcze nie robilam i nie wiem jak ma odpowiednio wygladac

Gość niewiadoma xyzzzzz
gumowy joe... jak widac jak tylko widzisz temat "kobiety pomozcie" to jestes pierwszy:-) podejrzewam ze miedzy nogami wielka dziura u Ciebie hahaha

Gość hahaha ha
bo gumowy to eunuch

niewiadoma, jezeli jeszcze tego nie robilas, a chcesz sie tam ogolic to powiem ze niezle Cie bedzie swedzialo jak beda odrastac , ja bym na twoim miejscu na poczatek uzyla delikatnego kremu do depilacji. Przy aplikowaniu nie napchaj sobie go do cipki, no i nie zapomnij takze o depilacji rowa;) a w przyszlosci pomysl o depilacji woskiem u kosmetyczki, bo to daje najlepsze efekty:)

Tak mam dziure, ale troche z tylu, w glowie ma m az 5! Oczywiscie ze jestem eunuchem, inaczej nie skonczylbym konserwatorium ze spiewu :-)

Gość niewiadoma xyzzzzzzzz
dzieki hot lady sproboje:-) a ten paseczek o ktory mowa jak ma wygladac i czy przez srodek ma isc?

oczywiscie przez srodek, jaki ma byc gruby, albo gdzie sie zaczyna i konczy to juz wedle Twojego gustu lub Twojego chlopaka:)

kosmetyczka i woskowanie jest o tyle dobre, ze po tym NAPRAWDE jestes tam gladka i wloski odrastaja po tygodniach, jest coprawda to troche bolesne i czasem wloski moga pod skore wrastac, ale peeling reguralny powinien temu zapobiec:)

Gość niewiadoma xyzzzzzzzzz
nareszcie ktos mnie oświecił;-) wielkie dzieki za pomoc

Joe, wiesz gdzie jest moje miejsce i na którym topicu ;) ale skoro tam nic się nie dzieje, a raczej niewiele albo zgoła nic to włuczę się jak pies :P Pozdrawiam, idę się wymyć nie to żebym była brudna :P po prostu lubię się zrelaksować ;)