Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowybeż

kreatywni ludzie, pomóżcie!

Polecane posty

Gość fioletowybeż

mój najlepszy przyjaciel obchodzi jutro 18 urodziny, jestem z nim co prawda pokłócona ale w końcu to mój przyjaciel i chcę mu zrobić niespodziankę. Nie kupiłam mu nic, bo kłociliśmy się dość ostro i często ostatnio i byłam tak zła że pomyślałam że nie ma mowy o jakiejś przyjaźni. Ale przecież to w nerwach. Teraz próbuje coś wymyslić i nic mi nie przychodzi do głowy, chciałabym mu zrobić z rana niespodziankę, ale nie wiem jaką...Myślałam żeby chociaż przed szkoła kupić kawałek tortu i zaśpiewać mu sto lat, złożyć życzenia, przytulić... ale myślę że to chyba zły pomysł. Macie lepsze? JESTEM OTWARTA na każdy nawet najbardziej zwariowany pomysł :D

Gość artek11112
zadzwon do niego chwile po 12 w nocy i mu zaspiewaj 100-lat

kup mu pączka i daj świeczkę, zabierałam kolegę do pracy z przystanku autob. jak mu takiego razem ze sto lat z samochodu zapodałam to się popłakał

Gość fioletowybeż
oba pomysły świetne :D niby proste a na nie nawet nie wpadłam :D dawajcie wiecej!

Gość qqqverti
Jest jeszcze wcześnie, może masz jakiś supermarket niedaleko - kup 18 balonów, nadmuchaj je dzisiaj, zrób z nich duży "bukiet" i zanieś mu to jutro z okrzykiem "Sto Lat" :) Albo zrób mu osobiście II śniadanie do szkoły i ładnie zapakuj w jakąś urodzinową torebkę, dołącz do tego kokardę albo wstążkę - zrób mu extra pożywną, zdrową kanapkę, kup mu do tego jakiś zdrowy soczek marchewkowy, dołącz jakiś owoc albo smaczny baton, oczywiście musiałabyś polecieć z rańca po świeże pieczwyko, sałatę, pomidorka itd :D Pomysł z kawałkiem tortu czy pączka jest sztampowy i oklepany, zero w tym oryginalności. Albo zgraj mu jeszcze dzisiaj na płytę 18 jego ulubionych kawałków muzycznych, zrób własnoręcznie jakąś fajną, kolorową okładkę - jeśli to Twój przyjaciel nie powinnaś mieć z tym problemu :) Ew zaproś go gdzieś po szkole - a rano daj mu takie własnoręcznie wykonane zaproszenie :) Możesz też zrobić mu loterię - do koperty wrzucić kilka karteczek, niech wylosuje jedną - a tam niech będą urodzinowe nagrody: tydzień robienia mu śniadania do szkoły, wspólny wypad na łyżwy, zaproszenie na koncert, wspólny spacer nocą, coś wymyślisz :)

Gość qqqverti
Albo idź na łatwiznę i jutro po drodze do szkoły kup mnóstwo słodyczy i zrób mu z tego taki słodki, wielki prezent :)

Gość sun and fun one
braku kreatywności i pomysłów nie jestem w stanie akceptować a zaledwie toleruję. Ociężałość umysłowa młodych ludzi jest patologiczna:P

Gość fioletowybeż
oj po prostu zależy mi na czasie, sama bym coś wymyśliła, ale może ktoś mi podsunie coś ciekawszego prawda? :D co kilkanascie głów to nie jedna.

Gość może byś podziękowała
lasce, która się tak wyżej napociła? :o

Gość fioletowybeż
dziękuję wszystkim MIŁYM osobom za pomoc! :*

Gość manio ciekawski
zrób mu ozp to mało oryginalne ale bardzo pożywne :classic_cool: