Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonazla

czy ktos mi moze doradzic?mam problem w malzenstwie

Polecane posty

Gość zonazla

jakis czas temu przyznalam sie mezowi do zdrady (zdrada miala miejsce rok i jedno co moge napisac to strasznie tego co zrobilam zaluje),maz mi wybaczyl ja do dzisiaj jestem zalamana popadlam w depresje,zle sypiam malo jem,wiecznie placze,mam leki itd..maz tez to odchorowal ja strasznie sie obwiniam jak moglam chciec zniszczyc to co mam?tego nie da sie tak po prostu opisac,wina jest najgorsza;((maz mi wybaczyl,kocha mnie nadal wczoraj powiedzial mi"ze przeszlosc nie ma dla niego znaczenia,ze on mnie bbbb kocha a ja sie martiwe bo: owszem zdarzalo mi sie poflirtowac z kims,zadzwonic albo przeslac @ (((flirtowalam tez z innymi mezczyznami na internecie(o tym mu nigdy nie powiedzialam(przyznalam sie tylko do tej 1) czy mam to zataic przed nim i puscic w niepamiec?pewna pani psycholog napisala mi tak mi :"ze moje malzenstwo teraz moze tego nie zniesc ale moge zrobic to w przyszlosci jezeli jeszcze to mialo wtedy jakis sens?dlatego zastanawiam sie czy slowa mojego meza mowiacego mi"ze przeszlosc sie nie liczy"oznacza to samo co:cokolwiek powiesz to nie bedzie mialo znaczenia bo cie kocham?"

Gość zonazla
tam nie za bardzo doradzaja;(

Gość taki jeden czy to wazne
Przeszłość nie ma znaczenia? Tak powiedział? Ja tak mówiłem mojej dziewczynie bo sam ja zdradzalem w odwecie bo też miała na sumieniu tak jak ty. Jemu wszystko jedno bo też ma już kogoś najbardziej prawdopodobna wersja :(

Gość zonazla
nie ma nikogo!moj maz jest bardzo honorowy!po prostu nie wiem co mam robic?nie chce go juz wiecej ranic i wracac do przeszlosci vzuje sie podle z tym a z drugiej strony nie mowiac czuje sie brudna,zla i ze nie zasluguje na niego! CO ROBIC?JAK MAM ZYC?

Gość taki jeden czy to wazne
Pewności nigdy nie masz. Swojego brudu nie zmyjesz a zdrada ukochanej osoby może popchnac w zdradę nawet najbardziej wierną osobę. Myślisz że on zapomniał? Pewnie tobie już nigdy nie zaufa. Pozatym nie musi być to zdrada. Może się kimś zauroczyl? Kimś kto jest "czysty" w jego oczach?