Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japierwdole

patologia kafeterii

Polecane posty

Gość japierwdole

nie wiem, czy świat schodzi na psy, czy tacy osobnicy tutaj przebywają po prostu. jedni na siłę starają się dogryźć drugim, znaleźć ich słabe strony i wykorzystać, ponaśmiewać się z cudzych problemów, pochwalić... i szczególnie tyczy się to kobiet. może jestem nieuświadomiony, być może w życiu rozchodzi się o długość penisa i kasę... jestem tylko studentem i jestem wystarczająco zdemotywowany, żeby w przyszłości obcować z takimi ludźmi. tracę chęci na wszystko jak widzę, co jest priorytetem w życiu każdego, a dokładnie kobiet. podobno faceci zdradzają i tylko im tak na seksie zależy, ale odnoszę wrażenie, że to dziewczyny nie wystarczy jeden partner, a myśli mają gorsze niż nie jeden facet. chyba trzeba dołączyć do grona singli. :)

Gość japierwdole
tylko kafe? przypadkiem tutaj trafiłem dzisiaj i już słyszę o jakimś upadku. przez takie fora niezły obraz dzisiejszych dziewczyn mi się kreuje. nie wiem co one tam mają w głowach..;/

Gość malanis4
a co jest wazniejsze w dzisiejszych czasach.?

Gość japierwdole
Przepraszam za moją zgryźliwość. Po prostu znów miałam retrospekcję tego jak tatuś wchodził mi w dzieciństwie do łóżeczka i świdrował języczkiem moją nutelle. :classic_cool: 🖐️

Gość japierwdole
pozostawiam tą sprawę innym ludziom. tym, którzy nie dostrzegają, co się dzieje. nie chcę żadnej ładnej, mądrej, przemiłej (z pozoru) dziewczyny. ALE SYF