Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona21

z dnia na dzien przestal sie odzywac

Polecane posty

Gość wkurzona21

wiem wszystkie tematy sa tu podobne a wrecz niektore takie same ..ale pomuszcie bo bzikuje z jednej str wiem ze mnie olal a z drugiej str ludze sie ze moze sie odezwie .. otoz znamy sie 4 miesiace spotykalismy sie bylo fajnie wszystko spedzil u mnie swieta ...bylo super ..wydawal sie idealny na poczatku nic nie poczolam ale po pewnym razie poczulam ze chyba zaczyna mi na nim zalezec ale jakos nie chcialam tego mu jeszcze mowic (teraz wiem ze moze to byl blad) byl czuly romantyczny inteligentny no po prostu zrobil na mnie mega wrazenie oczywiscie spedzilismy kilka nocy razem wszystko zapowiadalo sie na to ze to poczatek czegos fajnego rozmawialismy bardzo duzo przez tel praktycznie calymi dniami wisielismy na tel przewaznie to on dzwonil az nieraz mial pretensje ze jak on nie zadzw.to ja nie racze ale nie chcialam sie nazucac ale ktoregos dnia nagle przestawal sie odzywac z poczatku jak pisalam odpisywal mi ze ma problemy zdrowotne nie tylko i musi ogarnac wszystko do tego zepsuty tel i dlatego nie dzwoni .... ale pewnego dnia zobaczylam ze jest na pewnym portalu i stwierdzilam ze jak ma czas siedziec na portalu to moze tez do mnie napisac wiec wylecialam do niego tekstem ze chyba mi zaczelo zalezec na nim ..ale nie odpisal od 2 tyg sie nie odzywa mimo wiem ze jest na portalu napisalam znow nic nie odp.tak jak by mnie unikal ale on twierdzil ze nie unika tylko ma problemy dzwonilam pisalam nic cisza ...zablokowal mnie na portalach spolecznosciowych po czym odblokowal na drugi dzien .. ale i tak milczy i nie odp na moje pytanie czemu milczy i nie wyjasni sprawy! naprawde wolala bym prawde najgorsza niz milczenie.. niewiem co robic czy dalej probowac czy dac sobie siana co jest ciezkie ale coz... pomozcie co o tym sadzicie??

Gość ranyyyyy
jest psycholem🖐️

Gość wkurzona21
a do mnie glupiej idiotki z dnia na dzien dochodzi ze chyba sie zakochalam :/masakra

Gość xesxa
facet , ktory jest tchorzem wybiera wlasnie taka droge do zakonczenia zwiazku .

Gość wkurzona21
tyle ze my nie mielismy okreslonego ze to zwiazek po prostu pomalu cos sie rozwijalo przynajmniej mi sie tak wydawalo ...:/i niewiem czy dalej probowac czy dac sobie spokój czy czekac ale nie rozumiem tego po co mnie odblokowal na fb heh zeby co miec w razie"w"wolna furtke??:/ jest po przejsciach ja tez wiedzial o tym i co zachowal sie jak gnojek

Gość xesxa
Nie chce miec z Toba kontaktu , ale nie potrafi Ci tego powiedziec , mysli ze to umrze samo smiercia naturalna . Tak sie zachowuja faceci , ktorzy nie maja wystarczajaco kultury i odwagi , zeby to zakonczyc w cywilizowany sposob .

Gość wkurzona21
hmmm co najlepsze ja o tym wiem tylko sie ciagle łudze i nie umiem od tak zapomniec i po co mnie spowrotem odblokowal na fejsie niewiem czy zadzwonic z innego nr i sprobowac to wyjasnic moze uda mi sie od niego cos wyciagnac skoro na smsy nie odp ani na meile

Gość fikgp
Ja bym nie dzwonila , on przeciez wie jak sie z Toba skontaktowac , a tego nie robi . Odblokowal Cie na fb , poniewaz mysli , ze dalas juz sobie na zatrzymanie z wypisywaniem do niego . Tu nie ma nic niezrozumialego , on jak sama zauwazylas nie chce miec z Toba nic do czynienia , uszanoj siebie , zachowaj godnosc i staraj sie o nim nie myslec . On jest juz przeszloscia i nie trac czasu na niego .

Gość Czara Goryczy
nie odbierając telefonów od Ciebie i nie stawiając sprawy jasno że to koniec, udowodnił że jest niedojrzałym dzieciakiem. Otrzyj łzy koleżanko i żyj dalej... :) będzie ok

Gość wkurzona21
fikgp: tzn,z tym odblokowaniem to tak ze ja do niego pisalam normalnie ilka dni minelo i pisalam i tak w kolk a zablokowal niewiem czemu ale ok na drugi dzien rano patrze a on jest w moich znajomych spowritem ostatnio tez napisala mimo to udawal jakby go nie bylo wiec chyba jasne jest juz ... tylko nie rozumiem po co robil do ostatniego mometu nadzieje te jego slowa a nagle cisz???to jest dziwne wiem ze ma jakies problemy zdrowotne no ale to tym bardziej siedzi w domu to ma czas pracowal potrafil dzwonic wiec teraz tym bardziej no ale trzeba zaczac zapominac .....

Gość ballerka
Powiem Ci ze jestam w troche podobnej sytuacji niestety :(. U mnie trwalo to dluzej bo w sumie prawie 1,5 roku. Dzwonil po po kilka razy dziennie, w nocy tez. Spotykalismy sie, byl seks. Nagle zauwazylam ze przestal dzwonic ran, potem w nocy. Potem juz nie dzwonil :(. Pytalam o co chodzi to mowi ze ma duzo pracy, ze nie ma czasu. Zero wyjasnienia, czuje sie jak szmata bo myslalam ze cos do mnie czul a widze ze raczej nie. Tylko nie rozumiem po co byly te telefony, dlugie rozmowy? Juz sie mecze 2 miesiace z tym a on nic, spotykam go, raz ucieka i udaje ze mnie nie widzi a innym razem rozmawia o pierdolach. Dran.

Gość fikgp
wykorzystaj swoj eufort i czas na cos przyjemnego , moze poznasz kogos kto Cie doceni i bedzie Cie traktowal z szacunkiem . Nie zawracaj sobie glowy tym popaprancem , z tego jak widac i tak nic pozytywnego nie bedzie , pomysl po co pozwalasz sie tak traktowac , czyzby nie bylo Cie stac na cos lepszego ?

Gość xfghn vfn
ja bym napisała tylko krótko i na temat, że jesteś rozczarowana jego poziomem dojrzałości. i że cieszysz się, że sam sie z ta niedojrzałością ujawnił, niż miałabyś marnować kolejne miesiące na tą znajomość. a na koniec: "Teraz ze spokojem mozesz mnie zablokować, choć obiecuję, ze ostatni raz do ciebie pisałam :)".

Gość Częstotliwość
U mnie sytuacja podobną była, zero odzewu od drugiej strony po trzech miesiącach, może to mało ale miłość z mojej strony była niesamowita, jedyną osoba która miała z mojej strony to uczucie, w innych związkach nie było tego czegoś. A tu nagle. Zero odzewu nagle i ją widząc ze tak się dzieje także przestałam się odzywać bo należę do ludzi którzy się nie narzucają. Może mówimy o tej samej osobie, skąd jesteś?

Gość Częstotliwość
Ballerka, ją się mecze już rok, mam teraz cudownego chłopaka ale i tak zdarza mi się poplakać jak sobie wspomnę tamtego.

Gość daisy_daisy
moj milczy już 3 tygodnie, niby był tylko kochankiem ale i tak brakuje , w sumie bardziej kogoś niż jego. W życiu się nie odezwę... ehh a mam ochote chociaż po to, żeby mu nawciskać. :( Takie zachowanie to dla mnie kompletny brak szacunku. Niestety.

Gość fikgp
ja kiedys tez bylam w takiej sytuacji , ale unioslam sie honorem , przecierpialam i sie nie odezwalam , a po ponad roku spotkalam go przypadkowo i po krotkiej wymianie grzecznosciowych zdan poszlam w swoja strone , oczywiscie omieszkalam go poinformowac , ze mam kochanego chlopaka i jestem szczesliwa .

Gość pedro21_lbn
Odezwie ewentualnie będzie chciał cie przelecieć, choć z drugiej strony jak jest takim bajerantem to nie jedna już rozłożyła mu nogi. Jeśli będziesz się narzucać to po jakimś czasie będzie się z tobą bawił, miłość czy też zakochanie platoniczne jest bezsensowne i tylko sobie czas zmarnujesz.

Gość daisy_daisy
ahh mam nadzieje,ze u mnie tez tak będzie. jestem dość silna by się nie odezwać ale na tyle słaba, żeby wspominać chwile razem spędzone. Przyznam się, że czasem śledzę też jego profil na pewny portalu tematycznym.

Gość Częstotliwość
Fik ja myślę ze jakbym spotkała mojego mimo tego upływu czasu to albo bym go lekko uderzyła w twarz albo przeszła obojętnie nie patrząc na niego. Ewentualnie pokazałabym mu środkowy palec. Ponieważ on był na tyle kretynem żeby tak postąpić to ją też nie mam do niego szacunku i nie będę mieć . Chociaż czasami poplakuje ale to już moja głupota. Pozatym ja myślę ze on jakby mnie spotkał też udawałby ze nie zna. Eh ile drani jest na tym świecie

Gość daisy_daisy
czuje się żałosna przez całą tą sytuację. Ale w sumie lepiej, że pokazał jak bardzo mnie szanował teraz niż potem. Najgorsze są te samotne wieczory i noce jak dzis :(

Gość fikgp
daisy , mysle ,ze to jest kwestia czasu . Ja obecnie sie z tego smieje i uwazam , ze to bylo glupie i takie niedojrzale - zobaczysz Ty kiedys tez bedziesz sie z tego nabijac . Obecie jest to jeszcze swieze i uczuc do danej osoby nie da sie tak szybko wymazac . Podgladasz go na pewnym portalu , bo jeszcze sie z niego nie wyleczylas , ale probuj to zaniechac , bo niepotrzebnie sie ranisz , a niech robi co chce , on i tak juz nie bedzie z Toba .

Gość daisy_daisy
wiem, że to co robię jest głupie, ale czasem nie potrafię sie powstrzymać. U mnie nie chodziło nawet o bycie razem, to był jasny układ oparty głównie na seksie. Nie oczekiwałam, ba nie chciałam z nim związku. Właśnie dlatego mnie dziwi, że tak postąił. I nie brakuje mi konkretnie jego- tak jak mówiłam sama nie traktowałam tego zbyt poważnie, ale byłam fair i tego samego oczekiwałam od niego. Najzwyczajniej w świecie jestem cholernie samotna:(

Gość fikgp
Czestotliwosc przepraszam , ze pytam , ale czy Ty jestes ze Slaska ? Wiesz co ja jak go spotkalam , to juz bylam mocno zaangazowana w zwiazek z innym chlopakiem , a o tamtym zupelnie zapomnialam , wiec nie czulam zupelnie nic , nawet zalu , bo niby o co ? Mialam duzo fajniejszego chlopaka i chyba wlasnie to uderzylo w jego ego , bo probowal ze mna odnowic kontakt , ale bez powodzenia , obojetnosc bardzo boli i to byl moj rewanz

Gość fikgp
daisy samotnosc jest zlym doradca i czasami pcha nas w niewlasciwe rece , ale obecnie jestes bardziej swiadoma zachowan glupcow i popaprancow .

Gość daisy_daisy
co prawda to prawda. W sumie moja samotność to jedno a fakt, że wkurzają mnie faceci którzy pogrywają sobie z kobietami. nie jestem mściwa ale chętnie kopnęłabym go w jaja jakbym go spotkała.

Gość fikgp
Daisy ja mysle , ze on i tak juz nie od jednej dostal po jajach i widocznie nic z tego sobie nie robi , na takich typow tylko dziala obojetnosc .

Gość ballerka
Ja mojego widze bardzo czesto ale z nim nie rozmawiam. Nie wiem, nie jestem juz malolata a tak sie dalam wrobic :(. Tylko powiem Wam ze nie umiem go nienawidzic, moze z czasem ale teraz nie. Za duzo dobrego w jego wykonaniu widzialam. Pomagal nie tylko mnie, wiele osob go szanuje. On potrafi zmeczony po pracy wsiasc w auto i jechac ze starsza samotna sasiadka do lekarza na badania.Tym bardziej nie rozumiem jak mogl mnie tak potraktowac:(

Gość mikosowa
Ballerka w Twoim przypadku jak dla mnie zachowanie tego chlopaka jest niezrozumiale , moze on sie obrazil , albo ktos mu cos nagadal . No nie wiem , ale wydaje mi sie , ze cos mialo wplyw na jego zachowanie

Gość fugessa
Wiem, że rozstanie jest bolesne czy naprawdę jest tego wart? Nie marnuj swojego czasu dla takiego typka. Jeżeli szuka przygody na portalach to bądź sprytniejsza i sama jego zablokuj, niech poszuje jak fajnie być zablokowanym. Czas zaleczy rany...daj sobie spokój z tym gnojkiem...