Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdercdrdecrecdrc

myslicie że on tak na serio...?rozmowa z chłopakiem z ktorym kiedys sie znałam

Polecane posty

Gość fdercdrdecrecdrc

ide cos zjesc i na kurwy:) 19:21:30 nie no bzykne sobie cos dzis bo od wczoraj nic :( 19:21:33 nie 19:21:36 Ja 19:21:49 poczekaj az wyzdrowieje prosze Cie dasz rade wierze wCiebie z ( 19:22:19 ja zawsze daje rade;) 19:22:28 uwierz mi,ze z sexem nie mam problemu:) Ja 19:22:37 to wiem niestety 19:23:08 dlatego Ci sie nie chce bo spotykalismy sie po 17 to już bylo po zawodach z ( 19:26:20 no 19:26:22 wlasnie Ja 19:27:11 Antek nie piszmy tak bo na prawdę w to uwierzę w końcu z ( 19:27:26 ale ja pisze serio:) 19:27:44 kazda chce sie tylko ze mna przeciez jak one patrza 19:27:57 nawet moje kolezanki ,ktore znam po 10 lat 19:27:59 masakra Ja 19:28:00 pamiętam jak wypadły Ci te gumki i jak po tym jak zrobiłam Ci loda u ciebie zapytałam gdzie je masz....A Ty ich nie miałes z ( 19:28:02 to straszne Ja 19:28:29 może więc masz rację..No to było straszne wiesz jak sie czułam.Nie jesteś wtsanie sobie tego wyobrazcić...PRzez dwa lata wiedziałam ten Twój uśmiech z ( 19:28:40 he he 19:28:43 no coz 19:28:50 teraz jest jeszcze gorzej Ja 19:29:49 podobno do 50 roku zycia męzczyzni tacy sa..Zresztą wiesz co Ci powiem nie ma wiernych facetów..Wierny i dobry to taki którego nikt nie chce.I nie jest wierny zpotrzeby tylko dlatwgo ze nie mam okazji 19:30:36 a jakby miał i jakas piekna lala by do niego zarywała to taki wokularkach idealny chłopczyk tez by zdradzić...Niesmiali niepewni siebie deklarują się jako dobre wierne chlopaki ale to wiernośc z koniecznosci...Przykre ale prawdziwe 19:31:23 masakra pisałam jak analfabetka:Pbo mnei wkurzyłęś z ( 19:32:32 to jak zawsze pisalas Ja 19:33:36 pisze szybko nie jestem stworzona do pisania na gg..Za dużo mam myśli w swojej schizofrenicznej głowie by w składzie przekazać je przez komunikator...To normalne problemy przy schizofrenii z ( 19:33:51 no wlasnie;) 19:34:34 dobra ide zmienic majtki i ruszam w miasto:) Ja 19:35:10 Przestań bo jak Cie nie będzie będę sie nad tym zastanawiala 19:35:32 wiem,że nie powinno mnie to obchodzić.A poza tym boje się,że ktoś Ci krzywde zrobi z ( 19:35:35 no co?mam ci wyslac foty jak mi inne robia loda? 19:35:54 nie lekaj sie;P one go tak lubia,ze zadna go nie odgryzie;) Ja 19:36:48 z miłości mogą zapragnąć mieć go na własnośc są różne psychopatki..w kronikach policyjnych czytałam o kobiecie która swojej miłosci odrąbała i trzymała słoiku by nie miały go inne kobiety z ( 19:37:12 ale taka jestes tylko ty;) inne takie nie sa;) 19:37:14 Ja 19:37:28 mówie całkiem powaznie.A tak serio to po takiej chorobie powinieneś w domu siedziec wieczorem a nie się szlejać ale zrobisz jak uwazasz...

Gość hahahahahhhhhhhhhaa
dramat :D

Gość Ricardo Izecson
Ale bad boy. :D Uczmy się. Gimbus gangsta.

Gość bardzo fajna parka z was
fajna gra słow i wkurzania siebie na wzajem...pasujecie

Gość wkurzona21
jak dla mnie pusty dupek i tyle... szkoda czasu na takiego...:/

Gość ooooo mmma
OMG :O

Gość pppppppowewl
d

Gość chujowe
:o

Gość cgjmjjg
co to ma byc?