Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tortillaaa

myślicie że totolotek to ściema? znacie kogoś kto trafił 6?

Polecane posty

Gość tortillaaa

bo ja myślę, że to ustawiane

Gość maturks4
I dobrze myślisz

Gość c rauai
ja znam tylko 5

Gość ojp.
ja dzisdiaj trafie szóstke więc już bee znala :P

Gość efewfwer
wredna blondyna Gdyby to było ustawione to nie byłoby takich kumulacji. Znam osobę która trafiła 6!!! kłamiesz, pewnie pracujesz w totalizatorze nikt by się do wygranej nie przyznał, nikt :classic_cool:

Gość kacha575775
Ja znam maja teraz taki piękny dom ....ah

Gość rggre
Jasne, wszyscy znają. :O🖐️

Gość tortillaaa
wg mnie kumulacje są właśnie po to, żeby nakręcać ludzi im więcej można wygrać tym więcej ludzi będzie grało taka prawda, Wredna blondyna nie wierze Ci, chyba nikt by się nie przyznał do ewentualnego trafienia 6

u mnie to wujek mojego partnera.... trafił 6 w latach 90tych... czyli jakiś czas temu, ale trafił :)

Gość A prawda jest taka, że...
Też tak myślę. Codziennie losowania, a w kraju bieda i jakoś mało słychać i widać, żeby ktoś wygrał.

No to cię zaskoczę. Koleś wygrał ale to był alkoholilk. Wygrał coś koło miliona. Część dał dzieciom na mieszkania. Resztę roztrwonił w kilka miesięcy. Facet był z małej miejscowości w której się wszyscy znają wiec tak się ta wiadomość rozeszła ze nawet ja wiedziałam mimo że tam nie mieszkam tylko przyjeżdżam na wakacje.

Gość tortillaaa
no co Wy i ci ludzie tak normalnie się do tego przyznawali? przecież to ogromne ryzyko, porwanie wyłudzenia itd, ja jakbym teoretycznie wygrała nikomu bym nie powiedziała (no moze rodzicom i narzeczonemu) bałabym się o swoją rodzinę

ja jak wygram to sie nie przyznam.... chociaz mysle, ze zmiana standardu zycia jest zauwazalna dla znajomych czy przyjaciol... a w takim przypadku jest na pewno znaczna.... wiec niekoniecznie trzeba rozpowiadac o tym na prawo i lewo....

Gość tortillaaa
słuchajcie a moze to jest tak, ze te wygrane np po 1, 2 miliony nie są ustawiane, a te kumulacje kiedy gra najwięcej osób już są...

Gość tortillaaa
ja bym udała ze wzielam mieszkanie na kredyt, a naprawdę kupiłabym za gotówkę tak samo z samochodem, albo wyjechałabym za granicę

wiadomo ze by sie ludzie nie przyznawali ale w takich małych miejscowosciach to sie nie da ukryc. Dodatkowo jak ktoś wygra np milion to kasa mu szybko przeleci bo to w dzisiejszych czasach nie jest dużo.

wygrywajac 35 baniek kupilabys mieszkanie :D:D:D:D nie uwierze :D:D:D:D ja totka puscilam, puszczam zawsze mój rekord wygranej to prawie 2 stówy :D:D:D:D:D

Gość taka prawda ona
w sobotę sie nie skumuluje bo nie będzie czego skoro dzisiaj trafiam szóstkę :P

Gość A prawda jest taka, że...
Kiedyś ...... kiedy to było?

Gość tortillaaa
ło ło ło --> własnie ze kupiłabym mieszkanie, bo nie chcialabym sie afiszowac od razu z taka kasa, zeby mnie albo kogos z moich bliskich porwano dla okupu, zreszta nie mowie tu o wygranej rzędu 35 mln tylko 1 czy 2 mln