Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tortillaaa

myślicie że totolotek to ściema? znacie kogoś kto trafił 6?

Polecane posty

Gość a mi to lotto3
Facet w lubuskim miał 6 .To jest pracownik leśny .Był z nim wywiad w gazecie lubuskiej i opowiadał na co wyda (ł) kasę .Pracy nie porzucił ale polepszył sobie warunki zycia ,bo żył na wsi skromnie.

ja tam czuje w kosciach ze wygram dzisiaj te 35 :classic_cool: ja mieszkania zdecydowanie niet.... chałupkę fajną jak najbardziej :) niekoniecznie tu gdzie mieszkam obecnie a nawet na pewno nie tutaj :) .... gdzies sie zjawiasz, kupujesz dom, i ludzie nie podejrzewaja od razu ze wygralas w totka :)

kto sie chwali ze trafil 6 ?:O jakis debil chyba. ja wygralem 5 całe...5tys. po odjeciu podatku zostalo chyba 3.700 " 20:41 [zgłoś do usunięcia] wredna blondyna Gdyby to było ustawione to nie byłoby takich kumulacji. Znam osobę która trafiła 6!!! szczęśliwie nieszczęśliwa... " lol. to że sa takie kumulacje świadczy o tym że JEST ustawione a nie odwrotnie:D:D::D specjalnie to robia co jakis czas. potrafia zrobic tak by nikt nie wygral ale.....wygrywa losowa osoba!!!

Gość obserw...........
moim zdaniem kiedyś nie było ustawiane, kiedy sie wysyłało w punkcie lotka i nie było jeszcze tych maszyn kiedyś w latach 90 tych nie było opcji ustawiania bo nie znali w lotku liczb - brak lottomaszyn a teraz mają o 20 tej dane z całej Polski i na 22:30 wiedzą jakie liczby wylosować, żeby nikomu sie nie trafiło

Gość obserw...........
jezeli ustawiają te liczby to znaczy ze ruchają nas wszystkich w doopy z usmiechem na twarzy skurwysyny

Gość ksiezniczka byc
ja w duzego lotka nie mialam jakos nigdy szczescia, za w multi kiedys ok 8 lat temu mialam czesto 7 - 70 zl i raz mi sie trafila 8 -jakos 200cos zl ostatnio gralam, ale 7 liczb... te same i kurcze raz nie wyslalam, a byla by ta 7 :D a tak to 2 razy po 20 zl wygralam, ale juz miesiac nie gram, ...

Gość vdxvdgd
nie do dojścia, osoby które wygrywaja po kilkadziesiąt milionów zawsze się nie afiszują, podody moga być dwa albo sie boją, albo totek jest ustawiony i, żeby nikt nie wpadł na pomyśł dochodzić jakie sa ich powiązania z pracownikami lotto

Gość obserw...........
jak ktos dzisiaj trafi cos w lotka niech sie wpisze, 3, 4, 5 lub 6 tke

Gość taka prawda ona
ja pierdolę ani jednej liczby nie trafiłam :O:O:O:O:O