Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili29

Reklamacja u fryzjera UK

Polecane posty

Gość Lili29

Hej byłam we wtorek u fryzjera, miałam dość czarne włoski, góra lekko brązowa więc chciałam dojść do mojego naturalnego kolorku coś jakby średni brąz, Pani w salonie rozjaśniała je po to tylko żeby nałożyć moim zdaniem zbyt ciemną farbę i teraz nawet nie widać, że coś z włosami zrobiłam może tylko że mają jednolity kolor ale są za ciemne i 120 funtów poszło się rypać... jak wychodziłam to powiem szczerze, że nie byłam aż taka zdegustowana ale byłam tam 5 godz wiec byłam padnięta no i było światło dzienne jak wróciłam do domu zaczęłam się bardziej przyglądać i posmutniałam:( Czy jest szansa wogóle na jakąś reklamacje>?

Gość nie wiem czy jest szansa
najlepeij zadzwonic i poweidz ze nie jestes zadowolona z efektu ,ale dodam ze kolor ci sie zmyje wiec moze wtedy bedzie ci pasowac,ale musisz poczekac choc ze 2 tyg.zeby zobaczyc ''pelny'#' efekt.

Gość Lili29
no myłam wczoraj i trochę się zmył ale moim zdaniem za 120 f powinno być bez zarzutów a tu ...

Gość ddddddd28
szkoda ze nie zareklamowalas się od razu, teraz moze byc za pozno, zawsze mozesz do nich zadzwonic i powiedziec ze w swietle dziennym wlosy wyglądają zupelnie inaczej niz sobie zyczylas, 120 to bardzo duzo, ja ostatnio przestawiłam się z salonow na panie fryzjerki prowadzące mini salon w domu, za przejscie z ciemnego brązu na jasny zapłaciłam 50 funtow ( wlosy za łopatki)

Gość gość
Mam taki problem! Robiłam wczoraj u fryzjera trwała ondulację. Mam długie włosy do łopatek, zażyczyłam sobie trwałe na najgrubszych wałkach, tzn. grubości mniej więcej kciuka, trochę może cieńsze. Schodząc z fotela na moich włosach były jakieś loki, efekt nie był przesadzony, wszystko wyglądało bardzo naturalnie. Byłam zadowolona. Niestety po przyjściu do domu włosy się rozprostowały, na czubku wyglądają jakby był odgniecione od tych wałków, a reszta jest prosta. Może ma troche większą obętość i znikome fale. Włosy są wycieniowane. Czy możliwe, że trwała została źle zrobiona, czy to wina moich włosów? Proszę o pomoc, czy to podlega reklamacji! Pozdrawiam

Gość 0 Terenia 0
25.09.13 - Trwała ondulacja? Nie sądziłam, że ktoś jeszcze się na to decyduje 😴 Nie dość, że zamienia włosy w stóg siana, to jeszcze efekt jest c h u j o wy, a po pewnym czasie, masz proste odrosty, a resztę włosów kręcono-napuszoną, obrzydliwość :O

możesz reklamować tylko teraz już masz zwiazane ręce, ponieważ trwałej już ci nie zrobią, bo spalą ci już do reszty włosy ja tez kiedyś chciałam trwałą, ale fryzjerki odradzały mówiąc, że są 3 mozliwości: -albo mi włosy popali i skręt będzie jakiś tam, ale siano na głowie -włosy mi zniszczą i będę miała i tak proste, bo skręt się nie utrzyma -trwała sie uda, ale to będzie cud, no i za kilka miesięcy będe musiała obciąć włosy, bo od góry będą zupełnie proste więc podziękowałam grzecznie:)