Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sfjoiewfjsiew

do osob samotnych :D

Polecane posty

wyjdziecie na ulice w walentynki ? Musicie wyjsc i dlatego? czy po prostu chcecie sie przejsc jak codzien? A moze zostaniecie w domu by nie ogladac par ? :P

Gość co za desperacja..
Chłopaku, jesli Cie kiedys znajde, jeśli Cie poznam.. będę Cię Kochala Tylko przyjdz co za desperacja :O :O :O :O

Gość oj tam oj tam a nie uważacie
że tam powiem j.e.b.i.e mnie to :D

Mam zajęcia, więc wyjdę, poza tym, będę musiała psa wyprowadzić. Ale nie przyglądam się ludziom, więc to będzie w miarę bezbolesny dzień. Znajomi na uczelni wiedzą, że jestem jedyną samotną osobą w grupie, więc nie będę mnie pytać o plany na wieczór.

Pewnie, że wyjdę - do pracy i z powrotem :) Jeśli będzie -15 to przechadzać się nadmiernie nie zamierzam :P

Gość ffffffffffasdfsd
przecież muszę wyjść do szkoły, czyż nie?? wkurwiają mnie takie pytania :o

Gość na pewno wyjdę
Przecież to dzień jak codzień. Trzeba się zająć pewnymi sprawami. Ale akurat na mnie te wystawy sklepowe, bieganie za prezentami itp. wrażenia nie robią. Gdybym miała faceta to wolałabym, że nasze Walentynki polegały na wspólnym spędzeniu czasu, zrobieniu czegoś razem.

dokladnie tak samo uwzam jak wyzej :) Denerwuje mnie pokazywanie na sile, poprzez prezenty, kwiatki jak sie kogos 'kocha' ...

Gość na pewno wyjdę
To znaczy ja nie uważam, że w tych prezentach było coś złego. Jak ktoś lubi to proszę bardzo, ale dla mnie nie to się liczy.

A ja nie wiem... Chciałabym pójść w taki dzień do kina, potem na drinka. Nie musiałoby być tej całej otoczki, kwiatów, serduszek i tak dalej. Ale fajnie by było tak spędzić walentynki. Po prostu pójść wtedy na randkę. Ech, marzenie ściętej głowy.