Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanajestem

Mam 37 lat i tylko przez 1 rok miewałam orgazmy

Polecane posty

Gość załamanajestem

czemu nie mam orgazmu? co ze mną nie tak?

Gość Snooki 20
istnieja 2 rodzaje orgazmow lechtaczkowy i pochwowy, mozliwe ze masz tylko jeden z tych 2 wymienionych.

Gość iiiikkkkkk
I tak masz dobrze... Ja od pieszczot oralnych lub ręką mam zawsze, ale podczas stosunku miałam raz w życiu!!!

Dziewczyny widocznie jest jakieś niedopasowanie z partnerem. Albo nie rozluźniacie się całkowicie. Może hamujecie się bo ktoś uslyszy albo krępujecie się przed facetem. Przede wszystkim trzeba pozwolić sobie na pełną swobodę, macie ochotę jęczeć, stękać, itp to to róbcie. Jeśli będziecie się skupiać na czymś zewnętrznym i na siłe próbować dość to nic z tego nie wyjdzie. Tak myślę ale mogę sie mylić.

Gość iiiikkkkkk
Może masz i rację, ale kurczę! Zawsze mi się wydawało, że jestem rozluźniona... Sama nie wiem! A najlepsze jest to, że ten jeden jedyny raz był z moim własnym partnerem, z którym kocham się już tyle lat, a tylko wtedy się udało! Nie rozumiem tego.. ale popłakałam się wtedy ze szczęścia :D

Kiedyś miałem taka dziewczynę która nie mogła się wyluzować. Ale pojechaliśmy na weekend w góry wypiła trochę wina zapomniała o sąsiadach za ścianą i przełamała się. Później mogła nawet dwa razy za wieczór bez alkoholu. Miała jakąś taka blokadę.

Gość snooki20
ja tez chce :( jestem 3 lata w zwiazku,on jest niesamowity w lozku a nie mialam nigdy orgazmu pochwowego tylko lechtaczkowy