Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem jem i duuuuu

Ciągle chudne, nie mam siły - czy to rak ? :(

Polecane posty

Gość jem jem i duuuuu

Naczytalam sie roznych rzeczy i jestem przerazona :( przeciez wyniki krwi mam dobre ! mam dopiero 24 lata a od pazdziernika/listopada systematycznie trace na wadze ,jem jak zwykle normalnie , stresów nie mam , diet tez zadnych... Blada skora , nie mam siły - to jest najgorsze ,zrobie 10 przysiadów i mam zakwasy rano , nie moge wiecej , trace rownowage, bieg na 50 metrow do autobusu - koszmar serce mi wali ,malo zawalu nie dostane :O rodzina ,znajomi pytają co mi jest bo jakos dziwnie wyglądam ..faktycznie, oczy zapadniete, powieki nabrzmiale ehh ostatnio miałam tez powazną infekcje, na poczatku grudnia zlapala mnie gorączka, po 3 dniach minela ,zostal kaszel i katar, męczyl mnie przez ponad miesiąc !!! 10 syropow, rozne tabletki ,gripexy , dusiłam sie w nocy , poszlam do lekarza ( nie uznaje ich ) dopiero jak wszystko minelo za namową mamy. Co mi jest?

Gość powiedziec facetowi ze masz
Nadczynnosc tarczycy?

Gość nnnnnnnalalal
może zwykłe osłabienie...ale jak masz podejrzenia zrób test na hiv

Gość jem jem i duuuuu
HIV? niby od kogo miałabym sie zarazic jak jestem samotna?:O nadczynnosc tarczycy... sprawdze to ,chociaz objawy sie nie zgadzaja raczej

Gość z HIV-em
mogłaś się urodzić na przykład :( lekarzy można nie uznawać jak się jest zdrowym, jak masz niepokojące objawy to powinnaś pójść do internisty i o wszystkim powiedzieć, może idź z mamą, mama będzie mówić jak jest a Ty tylko będziesz siedzieć nadąsana , może tak zrób ?

Gość powiedziec facetowi ze masz
Jakis robak w przewodzie, zwykle oslabienie jak wyzej, stres, cos z hormonami. Przyczyn moze byc wiele. :)

Gość 34słońc
A co z płucami? może to gruźlica? Choroba ta jest podstępna i sieje spustoszenie w organizmie zanim się ją wykryje. Jeśli męczy cię ta sytuacja,to pomyśl o dokładnych badaniach. Niestety gruźlica nie dotyka tylko patologicznej społeczności o czym wiele z nas nie wie.Nie wiemy też że ona wciąż istnieje.

Dlaczego ludzie biorą na wszystko tabletki, przcież katar, kaszel to oznaka że organizm chce się oddtruć a biorąc tabletki zakłucacie to skutecznie. Jesli jest gorączka to tylko dlatego że organizm walczy, chce usunąć wszystko co jest nie dobrego w naszym ciele. Nie obinżajcie tempertury bo to jest naturlany prosces zyciowy, po takiej gorączce nie zamulanaej zanymi lekami będziemi zdrowi, goraczka to nasz przyjaciel nie wróg.

Gość jem jem i duuuuu
gruzlica ??!?? nawet o tym nie myslalam , wydawalo mi sie ze mam zapalenie płuc , nie poszlam do lekarza bo czekalam az mi przejdzie. W nocy sie budzilam i dusilam , w ciagu dnia non stop katar i ten kaszel okropny suchy wstretny , przeszlo mi dokladnie po 6 tygodniach ale sił nadal nie mam

Gość z HIV-em
to może jesteś osłabiona po tak długiej chorobie

Gość genowefffa
Nadczynnośc tarczycy. A kaszel i katar - tu trzeba znależć przyczynę. Moze jakies leki bierzesz i one to powodują, moze jakaś reakcja alergiczna. Od dwóch tygodni biegam po lekarzach, bo ten kaszel mnie udusi, no i mam juz dośc kataru.

Gość gośćgoska
Ja też jem jak facet śniadanie,hot ldogi,obiad,paczki ,McDonald's ciastka pije cole,a wciąż chudne.Tylko jem to wszystko na sile,bo gdy zaszlam w ciaze odebralo mi apetyt na wszystko.karmie piersia już 21mies.ale teraz już tylko w nocy.malo.i nic wciąż waga w dół.czy to rąk?hormon tarczycy tzn.badania wyszły ok.

Gość gość
jesteś przekwaszona i masz nerwice! Chudnięcie, worki pod oczami ból mięśni, głowy, słabości...itd. więcej ruchu, powietrza, warzyw,dobrego białka, wody i za miesiąc będziesz jak nowo narodzona

Gość gość
Nadczynność tarczycy?- raczej odpada bo nic nie piszesz czy sie pocisz a przy nadczynności są one obfite. Cukrzyca ?- pasowałaby ale nic nie pisałaś o zwiększonym pragnieniu Gruźlica?- jest to możliwe lecz nie wspominałaś o nocnych potach. Aids ? - możliwy mimo że jesteś samotna bo zarazić można sie nawet u dentysty. Nowotwór ?- możliwe i niewykluczone . Nie pozostaje Ci nic innego autorko jak koniecznie wybrać się do lekarza na dokładniejsze badania celem poszukania przyczyny tego stanu.

Gość gość
Przy zaawansowanym raku mozna miec idealne wyniki krwi