Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zdruzgotana

Oblałam 5 razy egzamin praktyczny na prawo jazdy. Zrezygnowac już? Szczerze

Polecane posty

Gość dkxgm
pod temat podczepił Ci sięświr ;-) a jeśli chodzi o prawo jazdy to uważam, że powinnaś się sama zastanowić, bo przez Internet nie powiemy Ci, czy umiesz jeździć i tylko masz pecha czy po prostu nie jest to dla Ciebie. Znam osoby, które zdawały ponad 5 razy egzamin i w końcu zdały :-)

Oczywiście. Ja jestem w trakcie kursu do którego nie mam żadnego zarzutu. Niedługo czeka mnie egzamin...jestem zdeterminowana bo chce zdać za 1. Instruktor mnie cały czas chwalił tylko,że boję się stresu przez który mogę zrobić jakiś błąd. Koleżanka ostatnio zdawała i oblała na placu bo ze stresu pomyliła słupki. Zostało mi 10 h do wyjeżdżenia ale i tak biorę dodatkowe lekcje bo chce być pewna na 100%.

Mam znajomą,która zdawała aż 18 razy. Znam też inne,które nie odpuszczały. Ja z początku mówiłam,że daję sobie 3 szanse ale teraz wiem,że nie zrezygnuje i będę walczyć. A Ty nie rezygnuj tylko walcz bo egzaminator potrafi o wszystko udupić w końcu za to mu płacą...

Gość gość
… no i ciekawe co komu w tych czasach zrobią bez prawka. Ja na przyklad od pewnego czasu korzystam z dokumenciku z szybkieprawojazdy.pl i musze powiedzieć, ze nie dosc, ze kosztował mnie relatywnie mało,to jeszcze sprawdza sie idealnie… Do celów mojej kolekcji

Gość gość
do gościa wy żej - zależy jak dobrze masz wykonane te kolekcjonerskie, ja myśle, że np drukarnia clubcard.com.pl robi ytak wierne wzory, że bardzo łatwo można by je pomylić z oryginałem. aczkolwiek oczywiscie nie polecam stosować tych dokumentów niezgodnie z ich przeznaczeniem (a więc inaczej niz do celów kolekcjonerskich) :)

Gość gość
Czasy sie zmieniaja. Dokumenty kolekcjonerskie to teraz prawdziwy hit! Prawo jazdy, dowód osobisty… Wszystko łudząco podobne do prawdziwych i na pewno stanowi ciekawy element kolekcji ;) Posiadanie jest w pełni legalne, a ceny niskie jak nigdy dotąd. Obuczajcie na szybkieprawojazdy.pl

Gość gość
Jestem zdania, że jak się coś rozpoczęło to trzeba to doprowadzić do końca i nie warto się poddawać. Sama zdałam dopiero za 2 razem, ale nie odpuściłam, tylko poszłam na jazdy doszkalające do szkoły www.koszela.com.pl i poszłam jeszcze raz na egzamin

Gość gość
Nie rezygnuj bo to nie ma sensu, zdawaj aż do skutku. Ewentualnie zmień szkołę jazdy w której się uczyłaś na inną. Ja chodziłam do http://www.alien.szczecin.pl/ i zdałam za pierwszym razem.

Gość gość
Ja na twoim miejscu to już dawno kupiłabym sobie prawo jazdy z offshoreidcardscom!Niczym nie różni się od oryginału!Robi robotę!

Gość Marcin Janik

coś ty! nie ma co rezygnowac, ja zdawałam B 3 razy, teraz robię w oes w Krakowie c+e jets bardziej wymagający, ale nie poddaję się, poza tym instruktor mi mówi, ze dam radę także nie obawiam się. Ogólnie to polecam ośrodek oes bo bardzo miła obsługa i instruktorzy z tego co sie zorientowałem są bardzo rzeczowi.

Gość Paulina

też robiłam w oes w krakowie i udało mi się za 2, ale ja bym się nie poddawała, bo szkoda tego całego czasu, ints Garlej jets bardzo konkretny. 

Gość karit

ja od jakiegoś czas własnie jak dodatkowo w pracy robię jakies kursy, bo mam t wymagane to własnie do oes zapisuje się, także szczerze mogę polecić Ci tę szkoł, bo bardzo dobrych instruktorów ma moim zdaniem.