Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megiray23

CZY KTOŚ POSIADA PRZEDŁUŻONE RZĘSY?OPINIE

Polecane posty

Gość megiray23

Zastanawiam się nad przedłużeniem i zagęszczeniem rzęs jednak nie chce paść w jakieś złe ręce i mieć źle wykonany zabieg. Na co powinnam zwrócić uwagę przy wyborze osoby wykonującej zabieg i czy efekt jest wart pieniędzy?

Gość złota setka
z tym nigdy nie trafisz. osoby które doczepiają rzęsy zazwyczaj mają zdjęcia swoich prac na którch rzęsy są idealne ,ale w praktyce jest inaczej. ja gdy poraz pierwszy założyłam rzęsy płakałam jak szalona bo poszłam do dziewczyny która miała jakieś tam pojęcie o ty ale materiał miała fatalny! wyglądałam jak transwestyta;/ rzęsy były sztuczne wręcz plastikowe. za drugim razem umówiłam się z dziewczyną która doprowadziła moje rzęsy do ładu. były śliczne wyglądały naturalnie :) kolejny raz zaoszczędziłam pieniążki i poszłam do salonu .... nie powiem efekt był super ale niczym nie odbiegał od dziewczyny która mi robiła za 2 razem a różnica cenowa była ogromna! ogólnie nie polecam rzęs doczepianych bo bardzo niszczysz swoje,obciążasz je. ja bym nie robiła gdyby nie to ze za pierwszym razem straciłam połowe swoich rzęs :( nie warto robić, bo wydasz kupę kasy, efekt może być inny niż oczekiwałaś i zniszczysz swoje. lepiej kupić jakiś dobry tusz który będzie ci starczył na hoho niż doczepić rzęsy.

Gość megiray23
o rany na serio???? po zabiegu stracilas swoje rzesy? ja sie zastanawialam nad tym zabiegiem z tego wzgledu ze mam opadajaca powieke i chcialam w zewnetrznym kaciku miec troche dluzsze i gestsze rzesy by choc troche poprawic wyglad oka. wystaszylas mnie. nie ma co...

Gość złota setka
wiesz moze to tylko ja miałam takiego pecha. jeśli chcesz miec efekt tylko tak jak piszesz w zew. kącikach oczu to chyba lepiej nauczyc sie i sobie kępki w kąciki wczepiać. najlepiej w swoim miescie popytaj kilku dziewczyn zajmujących sie tym i zbierz opinie