Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikikun

mobilizacja poloni w obronie TV Trwam

Polecane posty

stawiają pominiki Janowi Pawłowi 2, były tłumy, a żaden z tych ludzi nie słuchał co JP2 mówił: starsi bracia w wierze....oj Polaczki, Polaczki.....

Gość uuuyyyaaa
Malena2221 niezalezna to najwieksze gówno w necie

Gość AsiaGAPPA
wiem ze nic nie poradzę ale bardzo proszę administrację o pomoc gdy obraża się tutaj ludzi !!!

Gość Opóźniona w rozwoju
Ale mam dziś sranie fujjj musze włączyć bris do kontaktu

a co kto kontroluje swiat moze tusk ? a kto spierdolil przed wybuchem II wojny swiatowej do USA jak nie najbogatsi zydzi ? ale tego mozesz nie wiedziec jak malo czytales o historii dlatego wlasnie takie farmazony pozniej wypisujesz

Malena2221 niezalezna to najwieksze gówno w necie o nie zgodze sie z tym najwiekszym gownem to jest gazeta pl onet wp interia i takie tam podobne smiecie

łanie, Jan Paweł II mówił wiele rzeczy ale polscy katolicy wybierają z nich tylko to co im pasuje , zgodnie z wytycznymi z torunia i mądrościami Jarosława KAczyńskiego... pojęcie ekumenizm, miłośc do bliźniego, ustalenia soboru watykańśkiego II to wszystko dla katoli polskich a raczej wyznawców rydzyka nie istnieje!!!!!

Gość uuuyyyaaa
Kto trzyma z antkiem maciorkiem ten psychol:)

Gość AsiaGAPPA
AsiaGAPPA rozumiem że możesz miec inne poglądy polityczne ale obrażasz całą masę ludzi którzy mają w swojej rodzinach żydów lub mieli lub mają korzenie... są oni zydami i nie mają nić wspolnego z kontrolą świata!!!

Nikt nie występuje tu przeciw wierze katolickiej- każda z tego typu dziwnych telewizji mogła stracić koncesję. I nie mylcie katolicyzmu z politycznym bełkotem pseudoznawców.

nie zgodze sie z tym najwiekszym gownem to jest gazeta pl onet wp interia i takie tam podobne smiecie raczej , bardzo plotkarskie, i o popgladach, jak wiatr zawieje i sondaże, jak PiS zwyszkuje, to wchodzą w tylki pisiorom, jak PO to pełowcom i tak to leciało....

Gość AsiaGAPPA
musisz znaleźć inna nazwę na osoby o których mówisz!!! bo ja jestem po części żydówką i ma zydów znajomych i oni nie mają nic wspólnego z tym o czym piszesz a nie zasługuja na czytanie tektów jacy to oni sa parszywi pejsaci it.

Gość AsiaGAPPA
wawcia musisz znaleźć inna nazwę na osoby o których mówisz!!! bo ja jestem po części żydówką i ma zydów znajomych i oni nie mają nic wspólnego z tym o czym piszesz a nie zasługuja na czytanie tektów jacy to oni sa parszywi pejsaci it.

"a kto spie**olil przed wybuchem II wojny swiatowej do USA jak nie najbogatsi zydzi ? ale tego mozesz nie wiedziec jak malo czytales o historii dlatego wlasnie takie farmazony pozniej wypisujesz" no ci co mieli kase jak tylko zobaczyli co sie szykuje w europie to spierdolili...wystarczylo ze uslyszeli i przeczytali co o zydach mysla pchający się do włądzy w niemczech i jakie jest nastawienie spoleczeńśtwa , ze zwalono na żydów CAŁA winę za porażkę w I wojnie światowej...to spierdolili:D ci co zbagatelizowali, biedot zydowska jak rownież ci co nie chcieli zostawiac sowjego dobytku zostali....

Gość AsiaGAPPA
wawcia powraca6969 musisz znaleźć inna nazwę na osoby o których mówisz!!! bo ja jestem po części żydówką i ma zydów znajomych i oni nie mają nic wspólnego z tym o czym piszesz a nie zasługuja na czytanie tektów jacy to oni sa parszywi pejsaci it. !!!!

Gość prapradziadek
a kim ty jestes zeby tu komukolwiek wydawac dyspozycji co ma robic-juz sie szarogęsi

Gość AsiaGAPPA
dlatego, że nie zasługuję na obrażanie !!! bo nikomu nic nie zrobiłam a ciagle musze czytam hamskie teksty ... które zresztą zbieram na pamietkę ...

Gość prapradziadek
ty tez obrazasz ludzi którzy kochają polske i oglądają tv trwam

Gość OLGA__YYY
Mam pytanie dla czego katolikom wolno obrażać żydów ale tym co nie są wierzący są krytykowani przez katolików i nazywani żydostwem lub lewiakami???

Gość AsiaGAPPA
wawcia teraz zmieniasz temat!!!! obraziłeś i uraziłes mnie niejednokrotnie a niczym nie załsłużyłam

Asia nie złość się, takiej postawy- miłości do bliźniego, szacunku i zrozumienia uczą w "katolickiej" telewizji... Widać właśnie jak bardzo jest ona niezbędna...

Gość AsiaGAPPA
no nic narazie będe zbierać działalność obrażająca mnie aby miec dobra dokumentację...

Gość AsiaGAPPA
będe miała na pracę magisterską :)

Gość moriMuniek
niezależna.pl, czy Wyborcza, zawsze można zweryfikować w innych źródłach, czy to o czym mówią jest prawdą. Nie widzę problemu. Piszą coś, nie wierz bezkrytycznie, sprawdź informacje i zdecyduj. Ale czytaj jak najwięcej. W sprawie tej nieszczęsnej koncesji: "Oficjalne argumenty, które padają ze strony decydentów, są żenujące. Powoływanie się na brak zdolności finansowej instytucji, która nadaje swój program nieprzerwanie od 2003 r., jest cyniczne. Grupa medialna TVN w III kwartale 2011 r. zanotowała rekordową stratę 357 mln zł, mając po trzech kwartałach ub.r. blisko 330 mln zł straty netto. Nikt jednak nie zakwestionował jej przyszłej zdolności do nadawania cyfrowego." - takie dane łatwo sprawdzić. Nikt nie każe wam bezwarunkowo wierzyć. Kłamstwo ma krótkie nogi. Niezależna.pl - polecam, tak samo gazeta.pl. Weryfikuj, masz prawo do poznania stanowiska obu stron.

wawcia to są fora dla bezmózgów i kretynów to co tu robisz? Jezus też był żydem więc chyba nie do końca jarzysz o czym piszesz... ja pierdole ty za to jarzysz co piszesz:D