Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikikun

mobilizacja poloni w obronie TV Trwam

Polecane posty

Asia sama odpowiedz sobie jakie grupy społeczne są najbardziej podatne na manipulację... zresztą wystarczy obejrzeć lub posłuchać wypowiedzi sympatyków Ojca Dyrektora i masz odpowiedź:)

wawcia moze nam powiesz coś o sobie ? ile masz lat, masz jakaś dziewczyne/chłopaka. czy masz jakakolwiek rodzine czy znajomych? nazywam sie yans :D

Asia sama odpowiedz sobie jakie grupy społeczne są najbardziej podatne na manipulację... zresztą wystarczy obejrzeć lub posłuchać wypowiedzi sympatyków Ojca Dyrektora i masz odpowiedź ja tam bym napisal ze wystarczy lub posliuchac wypowiedzi sympatykow ojca dyrektora donalda i masz odpowiedz :D

pfff ale żes wymyślił, ty w każdym praktycznie topiku gdzie sie dluzej udzielasz predzej czy później wyjedziesz z żydami:D jesteś z tego znany na topie że nie wazne o co chodzi ale to na pewno wina żydów:D ja razz że tu w topie o moherach a o kontach rydzyka napisałem dzis pierwszy raz i nie twierdze ze je posiada:D tylko się nad tym głośno zastanawiam:D

Pamiętajmy, że to miało być radio katolickie. NIE NACJONALISTYCZNE.

popieram wawcia: mondry i oglondać mówi samo za siebie. Asiu wiesz już o czym piszę?

popieram wawcia: mondry i oglondać mówi samo za siebie. Asiu wiesz już o czym piszę? jaka ty prosta jestes ktos sobie zwyczajnie na orange ze mnie jaja robi mysli ze ja podchwyce ze to jakis moj wielki sojusznik jest :D:D kurwa skad wy sie bierzecie :D:D:D:D

popieram wawcia: słownik języka polskiego też nie gryzie. W przerwach między audycjami w TV Trwam gorąco polecamy:)

nie trzeba cie nawet śledzisz bo sie pojawiasz w niemal każdym tego typu topiku lub jakimś politycznym i tych strasznych zydów wywlekasz co cie tak gnębią na codzień nie wiem, jakiś rabin cie kiedyś w dzieciństwie skrzywdził? ojciec stracil prace przez żyda i przez t rozpil, aż w koncu powiesil na strychu?/? dziadek ci czytał do ssnu mein kampf? szukam poprostu źródła twojej fobii i obsesji zarazem

jak zdążyłem zaobserwować, słuchacze radia Maryja dzielą sie na swoiste frakcje. Ja np, co jakiś czas, słucham tego radia, ciuchutko, a czasem głosniej by dokładnie usłyszeć, jakieś "rewelacje" Inni słuchają w ten sposób, że włączają tylkow określonych godzinach, rano poranny różaniec, 12:30--13:00 popołudniowy różaniec, 15:00 koronka, potem dopiero 20:00 wieczorny różaniec. A tv Trwam, godzina 21:00 , apel jasnogórski....

wawciu bardzo chcemy wiedzieć gdzie rodzą się takie wielkie ideologie...

Gość byrdelnakołach
Robimy naprawdę dużo... bardzo dużo... aż trudno wymienić. Jarosław Kaczyński

bmblondyn wielkim zagrozeniem dla narodu polskiego jest taka babcia co sobie slucha radia maryja prawda:D?? za to ludzie tacy jak np polly 84 ktorzy napierdalaj sie serialami jakimis o zyciu ogladaja jakies show typu taniec z gwiazdami czy inne gowno to juz jest cool oni wiedza wiecej o zyciu :D ale pewnie pierdolona jak by miala zrobic kotleta to by sie poplakala bo jedyne co potrafi zrobic to zamowic cos do zarcia :D

Gość byrdelnakołach
Panie Marszałku! Wysoka Izbo! Ojcze Dyrektorze! -Antoni Macierewicz

wawcia wszedzie węsz spiski , nie ważne czyje, juz zostawmy tych żydów...poprostu wszedzie spiski, i to nie takie małe ale na zasadzie że 5 osób siedzi w bazie na księzycu i steruje losami ziemi nie to wina kryzysu hahahah o ktorym w mediach sie tak duzo mowi :D

w mojej okolicy można także odbierać radio z Pelplina i to jest prawdziwe, katolickie radio, gdzie przede wszystkim, jest modlitwa, a nie polityka w prymitywnym wydaniu jak w Radiu Maryja. Czasem, mysle, że Jan Paweł 2 w trumnie sie obraca, ze złości, że firmuje swoim głosem, przez tyle lat , to radio.

wawciu ty strasznie malutkim człowieczkiem musisz być, ale wcale cię nie nienawidzimy tylko jest nam ciebie żal. Może jakaś pani taka jak ja cię bardzo skrzywdziła, może ci kotlecika nie chciała usmażyć, DOPRAWDY NIE WIEM JAK CI POMÓC (A TV prawie wcale nie oglądam- szkoda czasu: całe dnie uczę się robić kotlety:)

"bmblondyn wielkim zagrozeniem dla narodu polskiego jest taka babcia co sobie slucha radia maryja prawda" tak, wiesz czemu? może to mało realne, wręcz nierealne ale jakby ue padla kryzys jak chuj był to kto wie? siedzi sobie taka babcia i slucha radia gdzie pierdolą jej , aluzje, podteksty że np pewna grupa spoleczna , odpowiada za to wszystko i ze powinno sie tych ludzi na widły... i ten i ten jak wygraja wybory znajda winnych i ukarzą surowo... i ta babunia wraz z innymi babuniami ze zlansowanym mózgiem idzie i oddaje głos... i legalnie do władzy dochodzą np skrajni nacjonaliści i zaczyna się powtórka z II w światowej..

Gość byrdelnakołach
Ja wiem, że w polskiej telewizji jest teraz wiele amerykańskich bajek. Ale one są wymysłem szatana i prowadzą prosto ku zatraceniu. Oto jedna z polskich stacji emituje bajkę „Teletubbies, w której występuje postać o imieniu Tinky Winky. Postać ta jest wyraźnym symbolem zboczenia, jakim jest gejostwo. Po pierwsze jest różowa, kolor geji, po drugie ma na głowie antenkę w kształcie trójkąta, a to przecież ich symbol. Po trzecie, nosi coś w rodzaju torebki, jak reszta tych zboczeńców -Tadeusz Rydzyk

żyje swoim świecie... bo nie chodzi o to czy wacia ma racje czy nie ma racji np odnosnie żydów, tuka, spików , zamachu na tutke itd:D bo może mieć racje, nigdy nie wiadomo...alechodzi o to że on w to ŚLEPO WIERZY!!! i każdy sygnal , vbyle co go utwierdza bo sobie dopasowuje do już gotowego scenariusz ze zgóry ustalonym finałem i NIE DOPUSZCZA żadnej innej opcji niż to co sobie w głowie wymyślił:D nie ma dyskusji, nie ma konstruktywnej rozmowy czy jakisś refleksji nie...ona ma w głowie te spiski, żydów, wizje świata którą ktoś mu zapewne wcisnąl kiedyś do łba...i teraz choćby nie wiadomo co się działo on i tak będzie wiedział najlepiej... ma swójj własny świat:classic_cool:

Gdyby słuchacze Radia Maryja chociaż raz SAMODZIELNIE (bez dołożonej interpretacji) poczytali teksty, chyba nikt nie zaprzeczy- największego autorytetu- Jana Pawła II, to może by zauważyli, że najważniejsza była miłość do bliźniego, a już zupełnie brzydził się podziałami etnicznymi, społecznymi nawet religijnymi... Ale najłatwiej obwiesić się obrazami z Jego podobizną i nawoływać do działań, którymi gardził...

Gość ja myslę, ze
wawcia to jakis projekt. Nie ma tak głupich i prymitywnych ludzi.