Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emii2012

rodzilyscie na polnej z iwona marczak?

Polecane posty

Gość emii2012

dziewczyny moj ginek polecil mi ta polozna -mialyscie okazje z iwonka marczak rodzic na polnej w poznaniu?

Gość efrtbh5y5
pewnie to jego znajoma i napędza jej pacjentki... ja tam na polną bym się nie decydowała, polecam lutycką tam wszystkie położne są super

Gość emii2012
no chyba w maliny by mnie nie wpusci?l-jasne ze chodzi zeby miec poczucie bezpieczenstwa.kasa mi jest obojetna)

polecam lutycką - super personel. Kasa nie ma tu nic do rzeczy, liczy się podejście do pacjenta i szacunek a to nie zawsze można kupić.

niestety byłam zmuszona tam rodzic i sam poród choc długi bo 15 h był ok,położna super,lekarze naprawde robili co mogli zeby pomóc,ale opieka po porodzie hmmm w sumie nie ma zadnej opieki...dziecko jest odrazu po porodzie przy matce i trzeba sie nim zajmowac bo zadna połozna nie ma czasu zeby przebrac pampersa itd ....połozne obrazone na cały swiat jak sie o cos poprosi ehhh lezałam tam 2tygodnie wiec moze 2 połozne tylko były z powołania reszta to bezduszne baby... Wielki plus dla pani doradczyni laktacyjnej rewelacyjna kobieta!!!

zaczełam rodzic o 9 i do 18 miałam połozna która w umie nic nie pomogła na nocke przyszła pani Marczak i poród odrazu ruszył pełna para;) super kobieta!!!

dokładnie jak pisze Karolcia - na polnej kobiety dostają dziecko od razu nawet po cesarce, przynajmniej tak było jakiś czas temu. Na lutyckiej możesz odpocząć po SN, po cesarce mogą się zajmować dzieckiem aż 2 doby

Gość dla mnie ani
Lutycka ani Polna bo trzeba rodzić na żywca, nie ma możliwości znieczulenia ZZO :/

Gość megii1978
tak-niema w standardzie:)jak pogadaszdobrze to dostaniesz)

Gość gość
Ja pierwsze skurcze miałam w sobotę a w poniedziałek rzuciłam hasło jedziemy! :) to pierwsza ciąża... O 10 byliśmy w szpitalu z rozwarciem 4cm a o 14:30 urodziłam :) z Iwonka akcja zaczyna się szybko, bardzo szybko mi ten czas minął... Położne przychodzące do sali młodziutkie milutkie i nawet poduszkę mi poprawiały.. Mniej mile były te co myly maluszki a ogólnie wspominam polna dobrze :)