Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzdki.

Jestem brzydki

Polecane posty

Gość brzdki.

jestem brzydki, okropny!! sam nie jestem zadowolony ze swojego wygladu, dziwak ze mnie i wogole jestem brzydki. kurwa chce byc przystojny! wkoncu znalazlbym laske bo kazde na wyglad patrzą

Gość brzdki.
a podobno wyglad sie nie liczy. gdybym byl przystojny zaprosilbym teraz fajną laseczke do siebie, postwilbym jej piwko i bym siedzial z nia przed kompem, sluchal fajnej muzyki i z nią rozmawial, czasem zlapal za cycka albo tylek :)

Gość srgsdrgneionegfe
Nie wszystkie są takie, jak piszesz.

Gość brzdki.
pfffff "nie wszystkie". no ale część jest!! i napewno znalbym takie i takie, rozne. bym zaprosil taką na jaka bym mial ochote, grubszą chudszą, dupiastą , cycastą :D

Gość brzdki.
siedziala by obok mnie, ogladalibysmy np. to forum,czytali jakies tematy i popijali piwko. wkoncu wypilaby pierwsze piwko, wzialbym ją na kolana. siedzialaby i bym zacząl ja macac :D ahhh ale zajebiscie jest byc przystojnym....

Gość brzdki.
mialaby na sobie fajne ciasne ciemne dzinsy, tak ze bym musial jej rozpiąc rozporek zeby "tam" sie dobrac, wiec narazie bym nie rozpinal zeby narobic se smaka :D siedzialaby mi na kolanach a ja tylko by masowal, po tem bym rozpiąl :D

Gość brzdki.
zaprosilbym ją, siedziala by obok, spojrzalbym na nią spytal czy chce ze mną chodzic i by sie zgodzila, siadla na kolanach i tak bymsy sobie siedzieli, rozmawiali i popijali piwko. co jakis czas papieros....

Gość brzdki.
moi kumple mnie zapraszają na zimowy drift samochodami ale jestem taki brzydki ze do nich nie pasuje.... pewnie 5 kolo u wozu jestem

Gość brzdki.
pewnie ze nie pasuje. przystojny facet moze miec kazdą jesli sie postara. a brzydki? kurwa gowno z blota conajwyzej. co z tego ze zakręce pare bączkow autem ale wysiąde i zadna laska na mnie nie poleci, a przystojniak odrazu bedzie mial do kazdje numer. gadanie ze wyglad sie nie liczy do najwieksze pierdolenie tego swiata

Gość brzdki.
Chciałbym poderwać swoją ciotkę ale nie wiem czy to nie byłoby źle odebrane? Ona jest po 40, więc dzieci ma już dorosłe a z mężem się rozwiodła. Co Wy na to?

Gość fred werner-blashka
ja ją już wcześniej miałem i powiem Ci, że strasznie rozjechana była :classic_cool:

Gość brzdki.
i dlatego do nich nie pasuje. bo kurwa wyglad sie liczy!! huj z tego ze jestes inteligentny albo masz umiejetnosci to i tak malo. wyglad jestes nr 1

Gość brzdki.
No może być rozjechana po tylu latach nieustannego ujeżdżania ale to są też lata doświadczenia :(

Gość Mateuszek z daleka
to prawda wygląd i pieniądze.

Gość brzdki.
co ty mozesz smieciu wiedziec. ;//

Gość brzdki.
pozatym ten kto wrywa laski ma powazanie u kumpli. ten kto jest uwazany za brzydala i nie ma lasek zwykle tez nie ma kumpli. ludzie wola ladnych ludzi

Gość brzdki.
przegraem zyciee. caly czas mam wspomnienia lepszych czasow

Gość brzdki.
same szmaty nas otaczaja wala sie po katach

Gość wzrokowo-empirycznie
ej, ej! wcale nie same szmaty!! poszukaj w necie porad, jak się ubierać, dobierać fryzurę, jak ogólnie zadbać o wygląd i poznawać dziewczyny!! wtedy nie będziesz musiał opisywać takich historii na forach :P powodzenia!