Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wam mowie567

Opinie psychiatrów ws. matki Magdy nieważne. Będą nowe.....!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ja wam mowie567

ze ta psycholka jeszcze wyjdzie na wolnosc w tym miesiacu

Gość ja wam mowie567
chory kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w innym kraju ta baba by dostala juz dozywocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 90om,.;[]
KPINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko u nas może tak prokuratura postępować!!!!! Tysiące badań za nasze pieniądze i nadal nic nie ustalone!!!!!! Dajcie sprawę do W11 zostanie rozwiązana w ciągu 45 minut z reklamami!!!!!!

Gość kwasnazupka
ILE JEST-ludzkich nieszczęść-natomiast sprawa zwyrodnialców powinna być zakończona w mediach i w dalszej części niech się zajmą organa do tego stworzone,a tym samym niech poniosą za dany czyn karę.

Gość takie tam duperele nic więcej
Nikt nigdzie na świecie nie dostanie dożywocia za nieumyślne spowodowanie czyjejś śmierci. A taki ma ta kobieta zarzut. Inna sprawa jej zachowanie PO całym zdarzeniu :(

Gość onnnnshe
Kpia z ludzi!!!eraz spreparuja że ona niewinnabo w stresie!!!! Morderczyni bez serca,która nawet nie wezwała karetki,wywiozła maleństwo,moze jeszcze żywe na mróż i świdomie ŚWIADOMIE!!!!!! oszukiwała wszystkich wyjdzie z więzienia!!!Tak jest u nas wypuszczają morderców a oni mordują ponownie iznów wre dyskusja,a potem znów to samo i znów i znów.Oni sami są mordercami wypuszczając morderców,to są ich narzędzia do zabijania.

Gość 0-=''/./
No właśnie. Zrobią z niej wariatkę, wyjdzie na wolność i zmajstruje sobie kolejne dzieci, które pozabija! Taka to jest właśnie ta nasza, pożal się Boże, "sprawiedliwość"!

Gość xder
chore to wszystko. Zaraz uznaja ja za chora psychicznie i uniewinnia. To jakis HORROR !!!

Gość kwasnacipcia
Czyżby chcieli ją uniewinnić?

Gość kwasnacipcia
... czy te kolejne badania mają zmierzać do tego aby zrobić "ją" niepoczytalną... nie drwijmy z NARODU... bo tak cwana i przebiegła a wręcz wyrachowana osoba manipuluje już nawet biegłymi... Mam nadzieję, że biegli od tego są biegłymi, że nie dadzą się zmanipulować tak perfidnie wyrachowanej "kobiecie".. pomijam tu niedojrzałość emocjonalną bo w takich przypadkach świadomośc tego pozwala żyć bezpiecznie dziecku w środowisku je kochającym a nie zimne wyrachowane bezduszne zakopywanie w gruzach... nie mogę dalej pisać.. mam tylko nadzieję, że prawda ujrzy światło... i biegli pozwolą aby kolejne takie" postępowanie" nigdy się nie powtórzyło...

Gość jebacrzad
no i pewnie pomrocznośc miała jasną albo ciemną i uniewinnią sukę.