Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek 123

Dziewczyny czy wy celowo chodzicie sexy ubrane po mieście, żeby kusic facetów?

Polecane posty

Gość Tomek 123

zastanawiam się czy dziewczyna celowo chce kusić facetów jak zakłada mini o długości 10 cm albo prześwitującą bluzeczkę bez stanika czy dekolt do pępka?

Gość il doktorek
nie burwa, nie specjalnie, one o tym nie wiedzą bo są takl duurne jak ty

Gość Tomek 123
no nie na wierzchu ale wszyscy wiemy co się dzieje latem:D

wiemy wiemy , dla mnie jak wszystko na tacy podane to nie ciekawe jest zero tajemnicy zero podniety

A no tak specjalnie żeby kusić facetów bo normalnie to latem lubimy się przegrzewać w spódnicach do kostek i długim rękawie.

chodze seksownie ubrana aby czuc sie seksownie a ze skutek uboczny tego zjawiska objawia się w łowieniu mnie wzrokiem i pożeraniu w fantazjach 😴 to juz nie mój problem :P

Gość Tomek 123
widziałem kiedyś jak pani koło 30 spacerowała sobie po pasażu w centrum handlowym w sukni do ziemi z umiarkowanym dekoltem i odkrytymi plecami (ale nie do samych pośladków) i nic by nadzwyczajnego nie było gdybym przez tą sukienkę nie mógł przeczytać z metki na jej stringach w jakiej temperaturze należy je prać:D przez suknie było wszystko widać dosłownie pod nią miała tylko stringi które s trudem zakrywały jej muszelkę i fakt było to podniecające ale tylko przez chwilę a taka dziewczyna która pozostawia trochę tajemnicy potrafi kręcić cały dzień

Można być seksownie ubranym i nie pokazywać wszystkiego , trudno dl;a mnie to jest właśnie seksowne nie pokazywać wszystkiego od razu tylko kusić , rozpalać wyobrażnię co tam jest bo tym moim strojem

Gość BergPol
Kobiety raczej współzawodniczą między sobą, facetów to jara, ale nie jest bezpośrednio skierowane ku nim.

Gość beuzebiuuuszzz
13:34 [zgłoś do usunięcia] v34 chodze seksownie ubrana aby czuc sie seksownie a ze skutek uboczny tego zjawiska objawia się w łowieniu mnie wzrokiem i pożeraniu w fantazjach to juz nie mój problem dhttp://www.voila.pl/431/vp2mg/1.jpg Musisz być paskudna, ze tak wmawiasz swoje "piękno"

Gość a moze ktoras z was
powie mi co to znaczy wygladac seksownie ??? czy chodzi tutaj o taki wyglad ktory powoduje ze ogladajacy cie facet chce cie przeleciec ?

skutek uboczny tego zjawiska objawia się w łowieniu mnie wzrokiem i pożeraniu w fantazjach to nie skutek uboczny tylko to co sprawia ze czujesz sie seksownie

Gość Spostrzegawcza pomarańcza
yyughiuh Ona raczej by bardzo chciala ;)