Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtfghdty

NIE MOGĘ SOBIE PORADZIC Z PRZESZŁOŚCIĄ MOJEGO FACETA....

Polecane posty

Gość rtfghdty

Mam 22 lata, on 30. Jest super, naprawde szanuje mnie, dba o mnie, dogadujemy się. Jednak ja nie mogę "przetrawić" jego przeszłości. Przede mną miał 3 dziewczyny, z jedną chodził 3 lata, z druga półtora roku, a z tamta inną się spotykał czasem. On z nimi zrywał. Pomimo tego,że ma o nich złe zdanie i nie ma z nimi kontaktu, to ja się ciągle porównuję : czy jestem od nich ładniejsza, czy mnie kocha bardziej od tamtych... On mnie zapewnia,że kocha mnie najbardziej,że nie powinnam sie tak porównywac do nich, bo się zamęczę, jego zdaniem liczy sie przyszłosc i terazniejszosc, a nie przeszłość.Nie wiem jak sobie pomoc :( Kocham go.

Gość Taka jedna Ala
No tym razem trzymam z Twoim facetem - daj sobie spokoj, nie mysl o tym. A przy okazji i jemu zrobisz przysluge :).

Gość ruzia fruzia dolatuzia
Skrzywdził 3 panienki przed tobą, pewnie były kiepskie w łóżku :) Teraz twoja kolej......:(

Gość dfgvfdgbtrfh
up

Gość descho
jest Ci za dobrze i szukasz problemu tam gdzie go nie ma. Jakie to typowe :D i tak źle i tak niedobrze. Jakby nie było to zawsze znajdziecie coś.

Gość opiopi
Wiadomo, ze facet 30 letni ma jakąś pzreszłosc, gdyby tak nie było to wtedy byłby powód do zmartwień. Pogódź się z tym, ciesz sie jesli jest między wami fajnie i nie zamartwiaj się o to.

Hehe, jaka kulturka. A teraz wyobraźcie sobie, że temat jest pt. "Nie mogę sobie poradzić z przeszłością mojej dziewczyny" :classic_cool: