Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orety orety ! ;|

seks w dni płodne z prezerwatywą ?

Polecane posty

Gość orety orety ! ;|

czy możliwa jest ciąża z prezerwatywą w dni płodne ? dzisiaj strasznie swędzą mni epiersi czy dlatego że o tym ciągle myślę ;/ kiedy mogę wykonać test ? 15 powinnam dostać okresu

Gość mlk
swędzenie jako objaw ciazy?? test po terminie okresu.

Gość orety orety ! ;|
prezerwatywa nie pękła ani nie zsunęła się ale martwię się że może były jakieś mikrouszkodzenia ?

Gość orety orety ! ;|
swędzą... no takie dziwne uczucie ;/ niby bolą i ni ebolą mierzyłam temp w pochwie i mam 37.2 ale nigdy wcześniej ni emieżyłam tylko dzisiaj

Gość nie nakręcaj sie
Ja w zeszłym tygodniu tak się nakręcałam. Okres mi się 2 tygodnie spóźniał. Piersi bolały. Zrobiłam test, wyszła jedna kreska a godzine później dostalam okres. Wydaje mi się ze tak dlugo się spoźnial bo się włąśnie nakręcalam na ciązę. Też stosujemy prezerwatywy jako antykoncepcję.

Gość orety orety ! ;|
a gdzieś kiedyś czytałam że chyba można wcześniej... chyba 6-7 dni po stosunku czy test będzie wiarygodny jeśli zrobię go w niedziele rano ? albo w sobotę wieczorem ? ja do środy się strasznie znerwicuje

Gość orety orety ! ;|
mam nadzieję że się tylko nakręcam :) ale strasznie się denerwuję

Nie 6-7 dni po stosunku tylko zagnieżdżeniu jajeczka, ktore następuje 6-7 dni od stosunku ( jeśli w ogole dojdzie) wiec najwcześniej dwa tygodnie po stosunku a jesli wspolzylas w dni plodne to pewnie te 2 tyg po wyjda wlasnie w okolicach okresu :-) nie stresuj sie bo sts tez moze opoznic przyjscie @. A tak w ogole to skad nagle taki stres? Skoro gumka sie normalnie zabezpieczasz a nic sie takiego nie stalo to czemu tak panikujesz?