Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiepytanienaforuum

wasza ciąża a ciąża waszych mam

Polecane posty

moja mama przytyła w ciąży 13 kg, ja przytyłam 12 Jak było u Was? Tyłyscie podobnie jak mamy? czy inaczej?

??

Ja przytyłam wiecej niz moja mama. Mama w ciazy ze mna tylko 9kg, ja z 15 w kazdej :-P

Gość mama sama w domu...
moja mama z bratem 20 kg ze mną 18kg, ja 12 kg z synkiem jak na razie mam tylko 1 dziecko.

Moja mama w pierwszej ciązy przytyła 30 kg :o, w drugiej tylko 8, a w 3 18 .... Ja jestem w pierwszej ciązy wiec ozbaczymy jak to będzie :D

Gość zdecydowanie NIE
ja zupełnie inaczej niż moja mama zawsze wydawało mi się, że jesteśmy podobnej budowy, bo mama jest bardzo szczupła i ja też z tym, że ja jednak jestem drobniejsza jeszcze niż mama i pewnie dlatego brzuch w moich ciążach miałam zawsze ogromny, a moja mama znowu bardzo mały (w 6 miesiącu poszła do nowej pracy i nikt się nie zorientował, że w ogóle jest w ciąży i tak prawie do końca) u mnie brzuch rósł zawsze praktycznie od samego początku, a w ciąży byłam 3 razy jednak i ja i mama bez problemu wracałyśmy do figury po ciążach i nie mamy żadnych rozstępów - tych kilka małych szczegółów na pewno nas łączy;) liczę zatem na to, że w wieku mojej mamy będę mieć figurę jak ona;)

Jesteśmy z mamą zupełnie niepodobne z figury;-) jak to się mówi u nas "podałam się" na stronę taty. Mama jest drobniutka i przytyła w pierwszej 10 a w drugiej 8 kg. Ja jestem w 22 tygodniu i przytyłam ok 5 kg na razie. Więc raczej przytyję więcej choć kto wie.