Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadrrrrrrrro

Czy podziwiacie kobiety, które sponsorują studentów?

Polecane posty

Gość zadrrrrrrrro

Muszę przyznać, że ja zazdroszczę im tego, że mają młodego chłopca na zawołanie i tyle pieniędzy, że nie szkoda im go opłacić. Moja koleżanka sponsoruje studenta informatyki. Ona ma wszystko i męża i studenta na boku. A ja nie mam odwagi, nawet żeby zdradzić, chociaż bym chciała. :(

Gość zadrrrrrrrro
Żałuję teraz tego, że moim życiu nigdy nie było takich szaleństw.

Gość ciesz się bo
pójdziesz do nieba a twoja koleżanka do piekła :)

Gość zadrrrrrrrro
Nie wiadomo co jest po śmierci... Może nie ma nic.

Gość ile masz lat?
:O

Gość zadrrrrrrrro
Kilka razy miałam możliwość romansu, ale zawsze się bałam, że się wyda i dlatego nic nie zrobiłam. A miałam taką ochotę. Źle mi w życiu. Inne mogą mieć wszystko, a ja głupia sama się ograniczam swoim strachem. :(

Gość zadrrrrrrrro
Ja mam 32, moja koleżanka jest po 40-stce, a to jej się zawsze wszystko świetnie udaje z facetami mimo tego że to ja jestem młodsza. Teraz ma tego swojego maskotka i jak opowiada o tym to jest mi tak dziwnie. Poznałyśmy się w pracy i tak razem się trzymamy do teraz. Tak jakoś imponuje mi to jej lekkie podejście do życia.

Gość ile masz lat?
masz męża i dzieci czy jesteś singlem ?

Gość zadrrrrrrrro
Mam męża, ale dzieci jeszcze nie. Nie wiem czy kiedyś będę chciała mieć. Jak nie poczuję pragnienia to może i tak zaczniemy się starać za kilka lat tak na wszelki wypadek. To nie jest tak, że chciałabym rozstać się z mężem. Nie chcę i dlatego się boję, że wyjdzie na jaw. Tylko, że koleżanka też ma męża, a mimo to jeszcze sobie korzysta z życia. Jakie to niesprawiedliwe, że inni mają więcej od życia.

Gość zadrrrrrrrro
Nie wiem dlaczego tak jest. Niby to ja robię dobrze moralnie, ale mimo to to ona mi imponuje i jej zazdroszczę...

Gość ile masz lat?
widzę że jesteś jak dziewica doopa cię sędzi a się boisz ! skąd jesteś ?

Gość Dziewica 38
zadrrrrrrrro -----> Radzę ci, zrób to co ona, zasponsoruj kogoś, w przeciwnym razie będziesz żałowała że tego nie zrobiłaś. Najlepiej studenta.

Gość zadrrrrrrrro
Chyba tak jest. Nie ma sensu pisać skąd jestem, bo i tak nie odważę się na spotkanie. Już kilka razy w realu miałam okazję, a stchórzyłam. Muszę coś zmienić w swoim charakterze, albo spróbować przestać o tym myśleć.

Gość ile masz lat?
no nie żartuj nawet województwa nie podasz ?

Gość zadrrrrrrrro
Województwo mogę podać, ale nie zmieni to niczego. Wielkopolskie.

Gość ile masz lat?
Mazowsze się kłania 🖐️ ;)

Gość ile masz lat?
pogadaj może twój mąż zaakceptuje tzw zdradę [myślę o swingu lub innych formach] skoro sam nie jest w stanie dogodzić tobie ?

Gość Miszczuu
A może jest jakaś chętna Pani z Lublina na 18 latka?:) Nie koniecznie muszą to być spotkania sponsorowane, choć mile widziane :)

Gość kamill2453
Szukam kobiety która zapewni mi lepsze warunki życia.Atrakcyjny 23 lata woj.łódzkie kamill2453@wp.pl

Gość Shadowmere
Oczywiście,że podziwiam :)

Jeśli jest Ci źle ze swoim facetem to normalne że będzie szukać na boku. Z jednej strony to trochę niemoralne ale z drugiej strony i tak nikt tego nie zatrzyma. Kiedyś możesz żałować że tego nie zrobiłaś lub na odwrót :) a co do sponsorowania to wielkie mi halo bo go na żarcie zaprosiła albo mu ugotowała :D ewentualnie zabrała studencinę na zakupy :p bo chyba samochodu babka mu nie kupowała. albo mieszkania :) takie kobietki nie sponsorują dlatego że "student" jest biedny czy tam nie ma nic, tylko je to podnieca że mogą się kimś w pewnym stopniu zaopiekować. chyba im tego brakuje w małżeństwie :) są ludzie którym głupio było by takie coś przyjmować. ale jeśli chodzi o seks to taka czterdziestka może być ciekawą opcją ;)

Z jednej strony mloda doopa jeszcze jestes i wszystko przed Toba,z drugiej troszke glupiutka bo chcesz tak jak kolezanka:O Juz pomine,ze wzor z Niej zaden. No ale jezeli seks z mezem juz nie daje takiej satysfakcji to moze student bedzie lepszy.

Gość gość
Hej mam 22 lata jestem przystojnym brunetem wysokim 188. mam ognisty temperament czekam na równie głodną seksu kobietę

Gość mlody szuka
Hej mam 19 lat szczupły 171 cm wzrostu przystojny z Chełma lubelskie szukam kobiety ktora by pomogła mi finansowo wwww9632@gmail.com

Gość gość
a ja znam amerykanke ktora sponsoruje nawet zonatych. ma ponad 60 lat zadbana amerykanka dobrze wyglada. przyjezdza czasem do polski i sponsoruje. nadziana babka. chlopak kolezanki do niej chodzil

Gość gość
ja mam 40 lat i młodszego o 12lat kochanka i nie muszę mu dopłacać do seksu.....robi to chętnie i za darmo

Gość milutki981
Dzięki temu utrzymywałem się na studiach. Łączyłem przyjemność z zarabianiem. Teraz mam 33 lata i nadal kręcą mnie starsze kobiety. milutki1981@poczta.fm