Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 264yy

co na walentynki dla faceta którego znam 3 tyg?

Polecane posty

Gość a taka jedna 264yy

bo on nam organizuje a ja nie wiem co kupić..symbolicznego rzecz jasna

Gość a taka jedna 264yy
rozumiem ze tu sami single to moje pierwsze walentynki

Gość backlight
ugotuj mu kolację, na pewno się ucieszy

Gość a taka jedna 264yy
no własnie on mnie zaprasza do restauracji, juz stolik zamówił

czy nie jestes wystarczającym prezentem? mysle ze nie trzeba robic prezentów, jestes ty i to ty jestes gwiazda tego wieczoru

Gość women in black
Znacie się krótko więc może coś praktycznego np; kubek z serduszkami i do tego jakaś fajna kartka walentynkowa,poduszka w kształcie serca,albo jakaś fajna woda toaletowa (męskie zapachy są świetne napewno coś wybierzesz w tej kwestii masz duży wybór),łańcuszek jeśli lubi nosić.Jeśli on zaprasza cię na kolację to ty go zabierz do kina .Najważniejsze jest to byście się świetnie bawili i miło spędzili czas.

Gość sasssssssssssssssssss
nieeeeeeeee, nie kupuj mu żadnych serduszek itp przecież to tylko 3tyg!!!! Lepszy pomysł z kinem. Nic mu nie kupuj. Może jedynie jakaś woda toaletowa, ale pewnie nie wiesz jaką używa, a pozatym jak On nie ma Ci prezentu, to bedzie mu głupio, ze on dostał, a nic nie dał!

Gość lqqqqq
kolacja sama w sobie jest prezentem,a poza tym może mieć jeszcze coś dla niej i wtedy dziewczynie będzie głupio kup jakiś drobiazg np ramka z jakimś wspólnym ładnym zdjęciem portfel woda toaletowa może czymś sie konkretnie interesuje i kupisz coś w tym temacie ( moj uwielbia motocykle i kupiłam mu ksiażkę o motocyklach)

Gość średnia i kac
Jak bym był na miejscu tego chłopaka to bym chciał aby dziewczyna przed wejściem do restauracji rzuciła mi się na szyję, przyssała mocno do ust tak jak by rok nie widziała, całowała długo, mocno....namiętne .. Potem powoli odchyliła, uśmiechnęła się, z taką minką niegrzeczną , taką lekko uwodzicielską, ...spojrzała w oczy i powiedziała skruszona jakby coś przeskrobała "nic dla ciebie nie mam... ale zrobię co zechceszszszszsz...i się znów uśmiechnęła tak drapieżnie, erotycznie, szczerze ... Oh jeah:)

Gość średnia i kac
jak ja chcę trafić na dziewczynę która myśli dokładnie jak ja....o matko...na samą myśl o tym aż....to nie do opisania..!

Gość a taka jedna 264yy
odpowiedz sredni i kac chyba najlepsza jakos serduszek mi sie nie chce kupować:O serio to dla mnie kłopotliwe... bo kurde para jako taka nie ejstes..na razie sie spotykamy i poznajemy nawet sie nie całowlaiśmy jeszcze;)

Gość średnia i kac
Wiem to wersja dla zaawansowanych. Również jak bym się znał z dziewczyną trzy tygodnie to czegoś takiego bym nie chciał bo to za szybko. Dla mnie wystarczył by miło spędzony z nią czas,...uśmiech, zapach włosów możliwość przytulenia się...pocałunek, móc spojrzeć jej w oczy zobaczyć w nich radość. Jednak to tylko moja opinia. Jak się nie całowaliście to dla mnie pierwszy pocałunek był by czymś dobrym na walentynki. To wtedy by było coś takiego ponadczasowego...coś co zapada w pamięć..."14 lutego 2012 pierwszy raz pocałowałem Anię..." a nie miś z napisem "aj lof ju" którego rozszarpie pies jak będzie szukał zabawki.... Tak... po kolacji objąć za szyję przytulić się pocałować..delikatnie wolno, uśmiechnąć się i powiedzieć szczere dziękuję... mi się by to podobało...nie wiem jak innym... Dobra idę bo kac mi głowę rozsadzi

Gość sassssssssssssssssss
no wlasnie, serduszka itp to za wczesniej, a pozatym lepiej aby chlopak dal takie serduszko facetowi trudno kupic cos symbolicznego ja kiedys na dzien chlopaka kupiłam żel do kąpieli, ale taki w radiowozie, bo chciał isc do policji :p jesli wiesz co lubi, to moze w takim stylu, ale serduszka odradzam! on moze kupic, ale Ty nie! 3tyg to za krótko!!! najlepiej jak po kolacji pojdziecie na spacer, czy tam gdzies i pozwolisz mu sie pocałować!

Gość gggggggggggggggggggyyyyyyy
Mam pomysł. Kup mu breloczek. To jest małe, symboliczne i niezobowiązujące. A wybór ogromny, możesz jakoś się z tym wpasować w jego zainteresowania albo jakieś wspólne wspomnienie, chociaż pewnie jeszcze mało ich macie :) No bo jaki koleś będzie pił z kubka z serduszkiem albo spał na poduszce serduszku? A woda toaletowa jest droga przecież taka porządna.

Gość a taka jedna 264yy
pomyśle nad czymś:) albo pogadam z nim, zeby było bez faz;) a po dzisuiejszym spotkaniu chetnie bym mu buziak dała:)