Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula1111

CO ROBIĆ

Polecane posty

Gość Paula1111

Wczoraj pod blokiem wpadłam w poślizg i złamałam nogę. Nie mogłam się podnieść. Leżałam tak z pięć minut. Aż zobaczył mnie Patryk, mój sąsiad. Ma on 21 lat i jest ode mnie starszy o 4 lata. W domu nikogo nie było w tym czasie, więc zawiózł mnie samochodem na pogotowie. Tam po prześwietleniu założyli mi gips. Niestety miałam na sobie spodnie które musiałam zdjąć, a pod nimi koronkowe całkiem przezroczyste majtki. również dobrze mogłam ich nie mieć wcale. Facet który mnie gipsował miał widowisko. Najgorsze jest jednak to że widział mnie Patryk. Wnosił mnie na trzecie piętro na rękach. Byłam cała czerwona ze wstydu. Nie wiem jak mu spojrzę w oczy, co mam robić? Zapowiedział że mnie odwiedzi.

Gość ajamam35lat
a co masz robić? po prostu czekaj jak mu się podobała twoja cipka to na pewno przyjdzie po zapłatę

Gość Paula1111
Dzięki, właśnie przyszedł

Gość ajamam35lat
same plusy złamana noga. także nie masz możliwości mu uciec jedyne co ci pozostaje to rozpruć te koronkowe majteczki rozszerzyć nogi i pozwolić na wszystko dla wspolnej rozkoszy i poprzez to okażesz wdzięczność za pomoc .wstydzić się już nie musisz bo i tak widział wszystko ,zapewne to twoje wszystko było piękne skoro przyszedł. miłej zabawy.

Gość Paula1111
"Paula1111 Dzięki, właśnie przyszedł" Ktoś się podszył Tak naprawdę to on mi się podoba.

Gość aserniczek
no to co sie martwisz? czekaj na rozwoj wydarzen. a noz cos z tego bedzie ;)

Gość rkjfbrkjf
no to co za problem jak ci się podoba to co on zobaczył też mu się pewnie podoba i zasłużonemu lekarzowi też coś się od życia należy a ty masz nogę w reparacji

Paula nie rób problemu jemu tez pewnie glupio a jesli cos ma byc miedzy wami to moze zawsze to dobry powód na lepsza znajomosc nawet jak okolicznosc lamania nogi

Gość Gatt
Zaproponuj mu aby się Ci zrewanżował i też co nieco pokazał

Gość Hydra111
A niezłe ciacho z niego

Gość Paula1111
Niestety pogążam się coraz bardziej. Dzisiaj rano mama wychodziła do pracy, a ja wtym czasie byłam w łazience. Usłyszałam "cześć" i odglos zamykanych drzwi. pewna że nikogo niema w domu, wychodzę z łazienki odziana jedynie w gips a w przedpokoju stoi mój sąsiad. W pierwszej chwili nawet go nie zauważyłam ponieważ panował półmrok. W świetle z łazienki widział mnie on jednak doskonale. Zauważylam go dopiero po paru sekundach. Najpierw zamarłam w przerażeniu, a nastepnie pokuśtykałam z powrotem do łazienki. Siedziałam tam z 15 minut. Patryk przekonywał mnie że niemam sie czego wstydzić, nikomu o tym nie powie itd. Gdy wyszłam już ubrana, powiedział że pod drzwiami spotkał moją mame i ona go wpuściła. Przyniósł mi parę filmów by mi się nie nudzilo. Pożegnałam go trochę w lepszym nastroju.

Gość 5-10-15
Napisz książkę albo felieton do " bravo girls. "