Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalony20

cyber seks...

Polecane posty

Gość sylvia2001
w sumie masz rację - przepraszam ale to ta żołądkowa :)

Gość sylvia2001
nie powinnam się po pijaku wypowiadać na dowolny temat na topiku o cyberseksie hahaha :) tylko, że tu niema nikogo ( oprócz ciebie ) kto chce się kochać - :):):) i dlatego mnie poniosła fanatzja pijana :) jeszcze ra przepraszam i już nie przeszkadzam :):):)

Gość anetaaa22
No bo to śmieszne, jest tyle tematów, więc po co wchodzić na temat o cyberseksie i zaśmiecać go poezją? Ok, poezja jest piękna, ale dlaczego w tym temacie to pisac? Przecież to zwykłe chamstwo. I kto tu jest wybrakowany? Zobaczyła kobitka temat "cyberseks" i już weszła, aby kogoś powkurwiać :) No nie mogę tego pojąć:)

Gość anetaaa22
Ale wcześniej był ktoś kto chciał założyć ten temat więc powinnaś to zwyczajnie uszanować. I nawet gdyby nie było tu NIKOGO kto chce się kochać to i tak jaki sens pisac tu nie na temat zamiast poszukać topiku o poezji?

Gość sylvia2001
przecież napisał - pijana jestem - czy to nie jest wystarczające wytłumaczenie?? przepraszam jeszcze jast- przyjmij przeprosiny i pójdę spać bo mi się ciężko już w klawisze trafia heheh :)

Gość sylvia2001
bardzo ci dziękuję lordzie - mimo wszystko -:):)):)

Gość anetaaa22
To ja po pijaku walne laptopem mojej siostry o ziemię i też powiem "przepraszam, pijana jestem". Wytłumaczenie z dupy :) Jakby to, że jesteś pijana Cię tłumaczyło. Szkoda gadać, jak jesteś pijana to idź spać, a nie wkurwiasz ludzi:) Dobranoc

Gość sylvia2001
kochani miłego pisania ale ja naprawdę trochę przesadziłam z drinkami i muszę iść spać :) aneeta przepraszam jeszcze raz - nie wiem co mi ta żołądkowa tak myśli zmąciła - dobranoc wszystkim:)

Gość mster5
Witajcie ja tam lubie codziennie sie pomastrubowac na skypie do kamerki i jak mam kogos komu moge to zrobić z wytryskiem to jest super. Może ktos zaklika na skypa mster5_tlen_pl