Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juvkj;

Można o tej porze napisać maila do wykładowcy czy nie wypada?

Polecane posty

Gość juvkj;

Boję się, że przez weekend zapomnę. Oczywiście nie lizę, że mi dzisiaj odpisze, ale czy mogę napisać o tak późnej porze?

no pewnie najwyzej przeczyta jutro co za problem to nie telefon :)

Gość Eeerrr...
jasne, ze mozesz, przeciez to nie telefon, czy nachodzenie go osobiscie, maila odbierze dopiero jak sie zaloguje...

Gość juvkj;
Wolałam się upewnić, bo z nimi to nigdy nic nie wiadomo co sobie poczytają za nieuprzejme względem nich zachowanie :P Dzięki

Ja czasem wysyłam o 3 nad ranem i co dziwniejsze, odpowiedź dostaję często od razu :) Nie każdy wykładowca chodzi spać z kurami.

Gość misssma
ja to samo nie raz nawet o 2 a odpowiedz dostaje o 5 :D

Gość hjhjmhj
Pewnie, że wypada! Niech wie, że myślisz o nim nawet w nocy :P

Gość ajamysle
ja mysle, ze nie wypada. ja sie zawsze wstrzymuje do jakiejs normalnej godziny, po nocy nie wysylam

Nie wypada dzwonić, ale maila można wysłać kiedy się chce. U mnie, na początku studiów wszyscy starostowie grup mieli szkolenie z takich rzeczy typu formy maili, jak się zwracać i tak dalej. Nie ma problemu z mailem, można wysłać w nocy.

lepiej by chyba bylo wyslac rano...a jak sie boisz ze zapomnisz to napisz kartke na lodowce..albo samoprzylepna karteczke w jakims miejscu ,ktore rzuci Ci sie w oczy..nie wiem na lusterku ,laptopie..

Gość ajamysle
to gdzie ty kurwa studiujesz :O

Gość Jestes bardzo niekulturalna
Maila można wysłać tylko po uprzednim osobistym przyzwoleniu rozmówcy na zaśmiecanie swojej skrzynki pocztowej :classic_cool:

ajamysle - Na państwowym Uniwersytecie i to takim z pierwszej piątki najlepszych w kraju :) Teraz młodzież niestety coraz głupsza jest i takie szkolenia są przydatne, sama przeprowadzałam w tym roku takie dla pierwszaków. Żeby nie pisali maili do wykładowców w stylu "witam/żegnam" i tym podobnych. Ale nie zliczę ile razy dostawałam maila od wykładowcy o 2 czy 4 nad ranem, widać nie tylko ja pracuję w nocy.

Gość gnomczyk
to rozumiem, że do skrzynki pocztowej też po 20stej nic byście nie wrzuciły? :) nie rozumiem, ograniczenia czasowe są po to żeby komuś nie przeszkadzać w wolnym czasie, a jak ktoś w wolnym czasie uznaje, że sobie sprawdzi pocztę to jego sprawa. pisz śmiało.